Revelion Balcic

Revelion Balcic | Autor: goldi

Link direct la acest mesaj

Mi-a vorbit o prietena despre o oferta de revelion la Balcic, extrem de tentanta ca pret,dar pentru ca este un loc de care nu stiu mai nimic, intreb si eu: merita ca destinatie turistica? Cazarea este la hoteluri de 3 stele.
In Italia hoteluri de 4 stele erau destul de modeste, nu acelasi lucru fiind in Ungaria, asa ca sunt cam in ceata si cu cazarea.

Ma scoate cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Balcicul este o statiune care mie imi place tare mult, dar nu as merge iarna decit cu un grup mare. Altfel, e plictiseala mare, gradina botanica inchisa, marea rece, presupun ca nu sint deschise mai mult de 3-4 hoteluri si probabil castelul. Altfel, pentru un revelion romantic si daca nu ai pretentii de mare distractie, e perfect. Daca oferta de care spui e la hotelul Lotos, sa stii ca mincarea e foarte buna, camerele mari si dotate cu tot ce le trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Cazarea este la hotelul Elit, iar in programul (optional) facut de organizatori, este inclusa si vizita la gradina botanica(?) precum si castelul si orasul (???) cu "stradute cu iz oriental" .
E o poveste pentru creduli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Gradina e foarte frumoasa, dar cind e plina de flori, ce sa vezi iarna acolo? Orasul e mic, dar are un stil aparte. E frumos sa umbli pe stradute, sa vezi oamenii, sa te plimbi pe faleza... Repet, Balcicul nu are nimic spectaculos, e un orasel romantic -dupa gustul meu, mare amatoare de literatura interbelica in care Balcicul era la mare moda. Daca vreti ceva mai animat, sigur nu e locul potrivit. Oricum, as alege oricind sa merg de Revelion la Balcic decit undeva la noi pe malul marii! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Poti incerca si un revelion la Nisipurile de Aur, cred ca este mai vie statiunea... si ofertele sunt bune.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput