Modele de salarizare
Raspunsuri - Pagina 9
marius spune:
Ce anume nu poti accesa? Si ce anume te-ar interesa?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
lilib72 spune:
adresa asta: http://www.romleas.ro/dc/modele.pdf
ma intereseaza cum se calculeaza un CM (in general)mi-ar fi de folos modelele care le-ai postat tu (maternitate, CM toata luna, CIC, CM de 7 zile)
multumesc
marius spune:
Aaaa, am renuntat la acele modele, am mai facut altele dar nu mai stiu care dintre ele ce anume contin dar sunt plasate la adresa
www.romleas.ro/modele
Daca doresti ceva anume spune-mi si reproiectez un model concret dar as dori concreta intrebarea.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Pagina legislativa
lilib72 spune:
As dori sa stiu cum se calculeaza un CM. Exemplu: un angajat are un CM de 7 zile in luna iulie, cum va arata statul de plata a acestui angajat?
Multumesc
marius spune:
Pt aceasta este necesar sa se stie ce salariu a avut in ultimele 6 luni si ce tip de concediu medical are (sunt diferit platite in functie de diagnostic si incadrare)
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Pagina legislativa
pitzirica30 spune:
Buna Marius,
m-ar interesa si pe mine calculul indemnizatiei de maternitate(cele 126 zile de pre si postnatal)la care am dreptul.Intentionez sa incep prenatalul la 1 oct!
Salariile pe ultimele 6 luni,anterioare datei de 1 oct,sunt:
septembrie 2007:2850 RON:20 zile lucratoare
august 2007:3500 RON:23 zile lucratoare
iulie 2007:4600 RON:22 zile lucratoare
iunie 2007:4600 RON:16 zile lucratoare+5 zile CM 100%,cod 06 UMC,cod diagnostic 745,dat:initial
mai 2007:2650 RON:22 zile lucratoare
aprilie 2007:3800 RON:20 zile lucratoare
Sper ca sunt complete informatiile.
Mentionez ca sumele respective reprezinta salariul brut pe fiecare luna in parte compus din salariul tarifar+ore suplimentare+bonus!Toate aceste venituri sunt trecute pe fluturasul de salariu si virate in contul meu de card.Nu sunt ,,la negru''.
Banuiesc ca se tine cont de toate la calculul indemnizatiei.
Daca dupa expirarea celor 126 zile de pre si postnatal,imi iau concediu de risc maternal,pentru calculul indemnizatiei de risc maternal se tine seama de veniturile pe ultimele 10 luni anterioare inceperii riscului maternal,adica se iau in calcul la plata indemnizatiei si cele 4 luni de pre-postnatal?
Daca da,si nu cer prea mult,imi poti simula calculul si pentru riscul maternal?
Please!
Multumesc din suflet!
29
pitzirica30 spune:
Marius,nu ma poti ajuta si pe mine?
Pleaseeee!
Veniturile pe lunile august si septembrie le stiu sigur fiindca am un nr.de ore suplimentare care se reporteaza de la o luna la alta!Si ce mi-a mai ramas din ele se vor ponta in august si septembrie,nu m-am aberat cind am scris.
Poate ti s-a parut bizar sa vezi ca-ti dau date anticipat cu 2 luni!
29
marius spune:
Un pic mai tarziu Ok?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Pagina legislativa
pitzirica30 spune:
quote:
Originally posted by marius
Un pic mai tarziu Ok?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Pagina legislativa
Sigur ca da!
Nu-i graba mare,dar credeam ca n-ai obs.sau ti s-a parut deplasat sa stiu veniturile anticipat cu 2 luni!
Mercic frumos!
29
marius spune:
Totusi maine sunt frant de oboseala.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Pagina legislativa