Modele de salarizare
Raspunsuri - Pagina 13
silvana_salajan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Baza de calcul este formata din veniturile brute realizate de tine in ultimele 6 luni anterioare intrarii in prenatal ponderate cu 85% si raportate la total nr zile lucratoare cuprinse in acel interval de 6 luni.Marius Perneswww.marius.rdsor.ro / Mai multe...Pagina legislativa |
citat din mesajul lui RoziIar indemnizatia pentru o zi de concediu de odihna este media zilnica a veniturilor din ultimele 3 luni anterioare plecarii in CO, dar nu mai putin de salariul tarifar zilnic plus sporurile permanente. |
marius spune:
Nu intra.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa
silvana_salajan spune:
Ok merci. M-am linistit insa numai pe jumatate. Atunci de ce zice venituri brute realizate???? Astea ce sunt?
marius spune:
Trebuie sa aiba la baza un contract de munca sau asimilat acestuia. Plata cu ora nu are aceasta incadrare.
Pagina legislativa
blondi_m17 spune:
adresele cu modelele de concediu nu se deschid....
citisem undeva pe forum ca acest concediu de maternitate - pre si postnatal- nu se impoziteaza si cu cei 16%. e adevarat?
blondi_m17 spune:
mai la obiect, marius, poate imi poti face si mie un calcul estimativ, te rog. la un salariu brut (asta ai zis ca se ia in calcul, nu?) de aproximativ 2350 lei (au fost unele luni cu 100 mai mult, dar vreau la valoarea minima) in ultimele 6 luni, fara alt concediu medical in aceasta perioada, doar cu cel de odihna - dar parca se calculaeaza ca si cum ai fi la serviciu, lucrez in invatamant - la ce suma sa ma astept pentru cele 126 zile? e o diferenta majora intre pre si post natal sau au aceeasi baza de calcul? as vrea sa intru in prenatal in 18 sept, iar DPN e 10 oct.
si...
am vazut ca i-ai raspuns silvanei...de la inspectorat mie mi s-a spus ca se iau in calcul si veniturile obtinute la plata cu ora, atat din aceeasi scoala cat si din alta, pentru ca si acele ore au fost supuse tuturor retinerilor, inclusiv contributiile cas, cass, etc...
silvana_salajan spune:
de la inspectorat mie mi s-a spus ca se iau in calcul si veniturile obtinute la plata cu ora, atat din aceeasi scoala cat si din alta, pentru ca si acele ore au fost supuse tuturor retinerilor, inclusiv contributiile cas, cass, etc... |
miha31 spune:
marius te rog ajuta-ma si pe mine cu un model de stat de plata
fiecare cu care am vb imi da o alta varianta
am incredere in profesionalismul tau.
iata detaliile: am intrat in concediul prenatal cu 01 august
salariu brut ultimele 6 luni 500 lei pe fiecare luna(sunt angajata cu 4 ore), fara concedii medicale si concediu de odinha in perioada asta. am un copil in intretinere (daca conteaza) deci aveam deducere personala de baza 350 lei
ajuta-ma te rog cu statul pe august
multumesc
marius spune:
Ok pic mai tarziu acum trebuie sa plec (din nou)
Pagina legislativa