Modele de salarizare
Asa cum am promis am pus pe server un stat de plata cu patru modele de salarizare:
1. Popovici Alexandra - concediu de maternitate
2. Iacobescu Marius - concediu de boala obisnuita toata luna
3. Babescu Ioana - concediu pt ingrijirea copilului CIC
4. Ionescu Adriana - concediu medical 7 zile.
Adresa:
http://www.romleas.ro/dc/modele.pdf
Pentru calculatie am folosit aceeasi incadrare 440 RON/luna.
2. www.romleas.ro/dc/maternitate.pdf
Am facut un proiect de concediu de maternitate si pt un salariu realizat de 1.000 ron pe ultimele 6 luni pt a vedea cum arata o calculatie de concediu de maternitate.
Sper ca nu va deranjeaza ca am utilizat numele meu in cazul de mai sus
Las acest topic deschis pentru intrebari si/sau sugestii. In speranta ca va este de folos,
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Raspunsuri
ruxandra_sb spune:
Buna ziua,
Concediul pre/postnatal se impoziteaza?
Fiindca mie, in afara de somaj si CASind mi-au retinut si impozit.
Multumesc.
Are mama doi baieti.. Matei (4) si Grigore
gabriela 1969 spune:
Luna noiembrie a fost prima luna in care am avut un salariat in concediu medical.Dupa ce am introdus in program datele de pe certificatele medicale(2 la numar unul cu codul 06 celalalt 01)iata cum arata statul meu de salarii pentru 17 salariati:
-SALARIU DE INCADRARE-6105
-Salariu realizat-4827
-Indemnizatie boala din Fond sal-83
-Indemnizatie boala din alte fond-95
VENIT BRUT........................5005
Cas 9,5% -474
Somaj 1% - 54
Sanatate 6,5% -314
Impozit salarii-107
Salariu net -4056
Avans -1957
Rest de plata-2099
Intrebarile sunt:
1.Ce suma trec in dreptul inregistrarii 641=421 avand in vedere ca venitul brut este compus si din indemnizatia ce se suporta din alte fonduri?
2.Tinand cont de aceste concedii medicale, se fac inregistrari contabile specifice?
Rozi spune:
quote:
Originally posted by marius
Nu se retine nimic nici somaj nici CAS nici impozit.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Se retine CAS pentru zilele de concediu medical (la un salariu minim pe economie, proportional cu zilele de medical).
teoprean spune:
Buna,
as dori sa aflu daca dupa aproape 7 luni de la inceperea lucrului dupa concediul de maternitate de 2 ani , am dreptul la concediul medical pentru mine. Doctorul meu de familie nu stie si eu cad din picioare din cauza unei viroze urate. Mi s-a recomandat sa cer concediu medical pentru copil, dar mi se pare o aberatie. Va multumesc
mamaluimatei spune:
Marius as vrea sa aflu ce si daca s-a schimbat ceva in calculul salariilor incepand cu 1 ian.2007. sotul meu trebuie sa-si faca lichidarea la fostul loc de munca si se pare ca i s-a spus ca ar fi intervenit modificari in calculul salariilor si ca il roaga sa mai astepte putin pentru a primi drepturile salariale care i se cuvin( zile de co neefectuate pe 2006, cateva zile lucrate in 2007).
Astept raspuns cat mai repede daca ai timp.
cu multumiri.
marius spune:
Da sunt modificari, am se refac statul de plata model pt anul 2007.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006