Iasule, mandra cetate (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nicoleta,asa e,peste 2 saptamani ar trebui sa merg la serviciu.Dar nu stiu sigur daca acest lucru se va intampla.Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang...Mai multe voi afla probabil saptamana viitoare.

Liliana,faci torturi pentru diverse ocazii?

Duminica viitoare Robert este invitat la ziua unui copilas.Unde este petrecerea? La Dana!!!!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Miha, eu stiu sigur ca-mi vine sa pling!
Cenia, daca s-a uscat cerneala in cartus incearca altceva. Pui un pic cartusul cu capul de printare in apa calduta. Nu-l lasi mult, 1 minut sau 2, dupa care il lasi 10-15 minute tot cu capul de printare pe un servetel umed. In final il stergi un pic si-l pui in imprimanta. Sa-i dai ceva la listat ca sa se curete capul bine, sau cauti in softul imprimantei sa faca o curatare. Ar trebui sa se rezolve problema.
Cica pentru a nu se usca cerneala in cartus ar trebui sa se faca macar o listare saptaminal. Bine, asta poate nu e valabil la toate imprimantele dar ar avea o logica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Brrrr..... zapada, frig, etc.. Este primul an cand nu vreau zapada, frig, umezeala, etc... Nu vreau sa-mi raceasca odrasla, e prea mititica dar de ce ma tem de aia nu scap

Un sfarsit de saptamana placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG

Adi, pai nu s-a asezat zapada...deja mergeti la gratare si vin fiert? (parca tu povesteai anul trecut ca ati facut la releu sus gratar, iarna, nu?)
Cafeaua n-am bauta-o, ca tot s-a perindat lumea, dar acum ma duc hotarat, poat, poate...si sigur o dau.
Pupici,
gABRIELA si baietii

Inca nu mergem,deocamdata ma uit la pozele de anul trecut si astept sa se aseze zapada...

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Multumim de urarile de sanatate la toate , speram sa ne-o pastram si iarna asta.
Adi, merci mult [pu] si felicitari ptr versuri , gratarul ala a fost stropit cu ceva vad , nu? ca altfel....erati sloi

Da daa, vinut rosu fiert...

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mess0804

quote:
Originally posted by cenia
CA am o multifunctionala care nu printeaza e noua dar s-a uscat cerneala si basta!

Si n-ar fi mai ieftin sa schimbi cartusul la ea? ... intreb si eu, nu dau cu batul...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

De ce nu o iei in brate si sa te prezinti cu ea la Artis Design? Ti-o curata aia si-ti fac si refill..

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ia uitati ce talente mi-am descoperit eu aseara impreuna cu baietii:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ggasner33/detail?.dir=855cscd&.dnm=ed0escd.jpg vaza e facuta de mine, fluturasul cu ajutorul lui Matei, iar ultima e felicitarea facute de Octavian pt ziua prietenei lui, care este astazi.
Si inca o poza cu o lucrarea de-a lui Matei de la vernisajul expozitiei cu lucrari pt copii:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ggasner33/detail?.dir=414ascd&.dnm=5eb3scd.jpg&.src=ph

Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

saluti fetili
mama c frig afara,mergeti diseara la mall?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, va rog mult, nu cunoasteti o profesoara cu care sa faca nepoata mea(studenta in anul 2 la medicina) pregatire la engleza pt examenul Cambridge? Am intele ca a fost l aEuroed si e f.scump...in jur de 9 milioane.
Pupici si un WK-end placut,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI Roxana!!!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput