CPS/PSs - de la ce vine?

CPS/PSs - de la ce vine? | Autor: amironeanu

Link direct la acest mesaj

Salut!

Aveti idee de la ce vin aceste prescurtari? Dar SDLs?

Multumesc!
Andrea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Da-ne mai multe detalii, un context de exemplu :).

Cautarea (cu google) mi-a aratat ca ar fi vorba de niste specificatii dintr-un job ad, asa este?

Cred ca da, si atunci caut in continuare, ca sunt si curioasa acum :).

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Collaborative Portal Server (CPS) is the most complete Open Source platform available for building Enterprise Content Management (ECM) applications. (http://www.cps-project.org/)
Adica o platforma care permite construirea aplicatiilor enterprise de gestiune a continutului..
S-ar putea ca asta sa aiba sens.
Pentru celelalte n-am gasit nimic cu adevarat relevant (sigur, cu presupunerea ca ne referim la acel anunt de job amandoua).SDLs poate ca vine de la Standard Distribution Lists, zic si eu.. da' nu prea vad legatura.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Ai dreptate, sunt prescurtari dintr-un anunt de job in limba engleza. Ei m-au contactat pe mine si am maine interviu si vroiam sa stiu despre ce este vorba. Asta este, voi afla mai multe maine.

Nu stiu daca stii, dar CRM vine de la Customer Relationship Manager. Restul nu am reusit sa aflu ce este.

Merci, Andrea

Mergi la inceput

Hehe, CRM e singura pe care o stiam de pe-acolo .

Mult succes la interviu!

Oscar Wilde

Mergi la inceput