mamicutze casnicutze (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bravo bi! e pe drumu' cel bun
miha, ce misto! intilneala zici, asteptam pozele

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

haide Miha,haide Miha!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

dana asa fac si eu.imi pun ceasu sa sune din ora-n ora.ca sigur nu rezist pana dimineata , plus ca maine trebuie sa fiu fresh pt bb2.

va tzuc pe toate.fug la

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

fug si io

miha, miine de fapt azi, primu' lucru cind o sa dau drumu' la calculator o sa caut la poze

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Scuze pentru intarziere,dar merge netul ca naiba...

Deci...am avut si bostan...am avut si vrajitoare...si copii cuminti...Am mancat,am baut...am sporovait...dar atractia serii a fost fara doar si poate asta
Totul a fost super.Daca doriti sa simtiti atmosfera de acolo,mai puteti vedea poze incepand de aici

Va pup,va urez o noapte fructuoasa si va urmez si eu la nani.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

miha, bravo! cine a facut tortuletzul?
noi maine mergem prin cartier la "cules" de bomboane.Deja de 2 zile de cand facem pachetele si pachetute cu bomboane,dinti,paienjeni si alte dracii de halloween copii mei nu mananca altceva decat bomboane
maine vin si eu ci foto.dar o sa fie noapte si nu cred ca se va vedea mare lucru.

alina,joi merg sa ma decid la ce metoda ma opresc

dana,si eu sunt nebuna cu brazii. tot asa ca si tine am facut in fiecare camera.numai ca am facut sus si jos(subsol) cate unul mare cat casa si in rest crengute si braduti mici artificiali.Am unul in camera la Maia evident,care canta.Are o guritza acolo printre crengute si canta de mama focului la cel mai mic zgomot din casa.Uneori seara uit sa-l inchid si noaptea cand merg la toaleta si trag apa el canta

bi,sanatate max.

eu am fost mai bine astazi.chiar bine,bine.a trecut problema...sper sa nu m-ai revina ca am albit putin mai ales ca al meu coleg ajunge acasa pe vineri

o noapte buna va urez

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

BI sanatate puiutului drag

DANELUTZA ,nu mai fac nici o surioara/fratior acuma ca mi-a junge unul...poate peste vreo 2 ani,cine stie!!!

DANA BANANA tare faza cu brazii,esti mortala...auzi la ea in toate camerele.. la tine !

Si eu ma gandesc deja la Craciun,azi ne-am plimbat prin magazine si Robert e super incantat de toti mosii care canta si oamenii de zapada luminati...noi vom face un brad mare si frumos,ca asa am facut intotdeauna...eu nu ma impac cu cei artificiali,daca nu miroase si nu simt eu bradul natural in casa nu e bine...abia astept

MIHA la tine si sper ca nu te-ai suparat...eu doar ziceam ,ca uneori simt ca vorbesc singura...frumoase poze de la Halloween...si noi mergem maine intr-un parc ca se fac spectacole, sa vedem ce-o iesii,fi'meu are costum de girafa...hahaha

GABI ce super ai facut dovleacul...eu l-am colorat pe afara cu ochi si nas si gura dar nu l-am taiat ca nu le am...dar tie ti-a iesit super...BRAVO!.. ce baietel dulce foc ai!

Fetelor va ,fug ca ma asteapta sotul...pe maine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata!

poftiti la

cuscra cuscra sanatate lui ginerica.

Cum se mai simte?

si mie imi place iarna,sa ninga afara si-n casa sa cante coline si noi in jurul bradului...ah ce frumos.

miha am vazut pozele frumoase mai ales Robert si chiar asa cine a facut tortul.

si revin.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.Luati si de la mine o
Aseara am disparut ca s-a marait fi-mea.Nici n-am mai apucat sa-mi pun fulgul la semnatura.O sa-l pun acum.
Bananutzo multzam de dedicatie.
Bi sanatate multa la baiat.O fi luat vreo viroza cand a fost plecat.La dr. va duceti?Mai are febra?
Crismir cum mai sa vorbesti singura?
Dana_ch ce face Andra?
Miha frumoase poze iar tortul...super.
Cami misto pomul cantator.Pe la noi nu am vazut.
Si io eram adepta pomilor naturali.Daca nu miroase a bred in casa...Dar anul tracut am cumparat artificial top din cauza tepilor.Fiind cald in casa in 2-3 zile incepea sa se scuture asa ca...Dar pana la urma a iesit frumos si cel artificial.Si io am unul mare si unul mic pe care-l pun in bucatarie.Pe asta mic l-am infipt in adeziv pentru faianta intr-un ghiveci de flori si e super.Anul asta cred ca mai iau si eu unul pentru camera Stefaniei.Hai sa ne fotografiem pomisorii anul asta.Vreti?Le bagam aci sa vada lumea ce mamici suntem noi.
Aoleeeeu...maine dimineatza se anunta -2 grade la Bucuresti....Brrrr...
Va pup pe toate Aileene, Alinutza, Bi, Cami, Crismir, Dana_ch, Danelutza, Dana banana, Doina, Gaby, Miha, Maria2mami, Miki, Cristina, Teodora, japonicile, Zvetlana si restul lumii.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

1 , 2...1 , 2...proba de semnatura cu fulg

EDIT: Am reusiiit....Multzam Bananutzo

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput