termopan din pvc sau din aluminiu?

termopan din pvc sau din aluminiu? | Autor: ancutzathree

Link direct la acest mesaj

voi ptr ce fel de termopan atzi optatat,aluminiu sau pvc,care sunt mai de calitate? dar pretzul?

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminitacl spune:

aluminiul cica asuda ,face condens.noi avem 2luni de cand ne-am pus termopanpvc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Noi ne-am pus acum 2 luni termopane pvc, dar din nefericire avem probleme cu mecegaiul, desi, zilnic stau geamurile deschise cateva ore.
Pentru a te lamuri mai bine uite un link cu parerile mai multor persoane in privinta termopanelor...poate te ajuta. Bafta!
www.daciaclub.ro/lofiversion/index.php/t20074-100.html" target="_blank">http://www.daciaclub.ro/lofiversion/index.php/t20074-100.html

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camellia spune:

Eu am la sufragerie termopan aluminiu de anul trecut si nu am probleme.Acum am pus PVC la balcon la dormitor.Sper sa fie bine.
Preturile la aluminiu sunt mai mari cu 40 % fata de pvc.Ai grija insa ce profil de pvc i-ti faci .Eu sunt reprezentant vanzari tamplarie aluminiu si pvc si pot sa-ti spun ca nu am avut pana acum nici o reclamatie.Alegerea va apartine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Eu am pus la casa geamuri termopan cu tamplarie din lemn triplu stratificat. A trecut o iarna peste ele - iarna trecuta, casa nefiind finalizata, acum suntem in plin proces de mutare, pana acum n-am avut nici o problema. Cred ca fiind lemn totusi mai respira putin. Noi am pus nu atat de frica de mucegai cat de faptul ca in apartament aveam pvc si in fiecare dimineata cand ne trezim aerul mi se pare insuportabil de respirat. Sa nu mai vorbesc daca plec 2 zile de acasa. Iar in aluminiu nu o sa am niciodata incredere ca nu face condens. Parerea mea!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

noi am ales aluminiu, e o alegere mai buna pe termen lung fata de PVC si mi s-a parut mai "fatzos"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Daca vrei, le poti avea pe ambele...
Au aparut termopane din PVC placate cu AL pe exterior! Superbe!
Asa le impaci pe amandoo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

aluminium; rezista mai bine la diferentele de temperatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Eu lucrez in domeniu si nu recomand profilul de aluminiu.Acuma depinde si de pachetul de sticla cu care este asociat.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

va multzumesc mult de mesaje,se pare ca tretzul va decide...nu credeam ca este o asa mare diferentza de pretz....

quote:
Originally posted by camellia

Ai grija insa ce profil de pvc i-ti faci .

sinera sa fiu nu prea ma pricep,asa ca te-as ruga sa-mi etalezi cateva aspecte care ar trebui sa le am in vedere cand aleg pvc.multzumesc anticipat

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Si eu mi-am pus tot de lemn triplu stratificat, sunt intr-adevar cele mai bune (si frumoase !), dar si cele mai scumpe... Daca vrei insa o investitie pe termen lung, cred ca e mai convenabil pana la urma asa.

rami

Mergi la inceput