ASE - pasii pentru scoaterea diplomei
Raspunsuri - Pagina 2
valentinag spune:
Nu te duci la secretariat,te duci la biroul diplome,in caderea bastiliei.De la 8.30 este programul!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Mickyyy spune:
merci de informatie , bine ca mi-ai zis ora ca eu voiam sa merg de la 8 acolo!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Mickyyy spune:
Am reusit sa-mi scot diploma, a durat mai putin de jumatate de ora, cu tot cu platit taxe si stat la coada . Se elibereaza pe loc, indiferent de anul in care ai terminat (daca esti cumva din cei "vechi", cum am fost eu, au niste registre speciale cu datornicii - asta in locul fisei cu semnaturi si stampile pe care trebuia sa o aduci si dupa care umblai o zi intreaga - si daca nu te gasesc pe listutele de acolo, iti dau diploma pe loc).
Procedura e foarte simpla, mergi la casierie (etaj 3 sau 4 - cladirea din bastiliei), achiti taxa, cobori jos cu chitanta, si astepti rabdatoare la coada pana-ti vine randul (la mine erau vreo 4 persoane doar). Programul de lucru e L-V: 8.30-15.30.
Succes celor care vor sa isi scoata diplomele, merge super usor !
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Happiness_4_us spune:
Perfect!
Mickyyy, sa traiesti 100 de ani pentru informatiile pretioase pe care mi le-ai dat!
Mi-am notat ca sa stiu exact ce si cum in dec cand o sa ajung acasa.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!