Daniela Gyorfi again
De putine ori am ramas fara cuvinte, dar aseara s-a intamplat asta.
Am vazut la Carcotasi ca in emisiunea lui Bahmuteanu de pe OTV era alaturi de logodnicul ei si se vorbea despre faptul ca exista posibilitatea de a fi insarcinata.
A luat frumusel un recipient, s-a dus sa faca pipi si a facut testul de sarcina in fata camerelor de luat vederi.
Mi s-a parut tare deplasat.
Raspunsuri
Otilia spune:
Cita lipsa de bun-simt!
O adevarata "doamna".
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea
tinatache spune:
asa a fost intotdeauna dar eu o admir, si stiti de ce? pt ca nu are absolut nimic care sa aiba succes la public: nici voce, nici frumoasa nu-i. Si totusi e vedeta, a facut o gramada de bani si face in continuare. E o tipa f ambitioasa si stie ce face. Am citit o data un interviu in care spunea ca n-o sa mai ajunga niciodata ca atunci cand a ramas singura cu mama ei, fara bani nici macar de mancare. Era multumita ca si-a implinit visul, a ajuns "artista" si fara grija zilei de maine.
Again, ofera publicului ce se cere
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Anca Wish spune:
Si mie mi-a placut nonconformismul ei. Imi amintesc ca, acum cativa ani, toata lumea era oripilata ca a impartit prezervative la un spectacol. Ca sa nu mai zicem de lipsa chilotilor la o emisiune in care se batzaia intruna.
Dar, cu toate acestea, ceea ce am vazut aseara mi s-a parut nu tocmai in regula. Mi s-a parut mult prea intim ca sa fie pus pe tava. Mai intim si decat lipsa chilotilor
Asa vede lucrurile stearpa de mine
tinatache spune:
anca, mai stii care o fi trendu? vad ca se discuta f mult in ultima vreme printre vedete despre copii, care ramane, care nu, o fi facut si ea la capitolul asta ce a putut mai bine:) shocking, asta e atuul ei
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
blueeyes2003 spune:
quote:
Initial creeata de Anca Wish
De putine ori am ramas fara cuvinte, dar aseara s-a intamplat asta.
Am vazut la Carcotasi ca in emisiunea lui Bahmuteanu de pe OTV era alaturi de logodnicul ei si se vorbea despre faptul ca exista posibilitatea de a fi insarcinata.
A luat frumusel un recipient, s-a dus sa faca pipi si a facut testul de sarcina in fata camerelor de luat vederi.
Mi s-a parut tare deplasat.
Si este sau nu ?
Eu nu am vazut emisiunea
Mirela
Alina spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Si mie mi-a placut nonconformismul ei. Imi amintesc ca, acum cativa ani, toata lumea era oripilata ca a impartit prezervative la un spectacol. Ca sa nu mai zicem de lipsa chilotilor la o emisiune in care se batzaia intruna.
Dar, cu toate acestea, ceea ce am vazut aseara mi s-a parut nu tocmai in regula. Mi s-a parut mult prea intim ca sa fie pus pe tava. Mai intim si decat lipsa chilotilor
Asa vede lucrurile stearpa de mine
Eu citisem ca la nunta ei(a mai fost casatorita cu ceva ani in urma)nu purtase kiloti pe sub rochia de mireasa si lumea s-a cam prins pt ca rochia era scurta in fata .
Mie nu-mi place deloc tipa asta:voce lipsa,carisma lipsa.
Alina
madalinad spune:
o fi vazut si ea la fam. columbeanu ca da audienta... pai n-a facut si monica asa?! si au urmarit-o cu camera pana in usa budei...
Otilia spune:
Eu vazusem ca in urma cu un an au aparut poze cu ea facind sex oral, inca mai sunt pe undeva pe net. O "artista" ca ea se face cunoscuta socind lumea cu nerusinarea de care da dovada si aruncindu-se in bratele tuturor potentialilor "sustinatori" (financiar sau altfel). E in stare sa-si etaleze excrementele la TV daca asta mai surprinde inca pe cineva (ca restul le-a facut pe toate - si-a cam epuizat resursele)
Bof, eu zic ca nici nu se merita sa ne pierdem timpul cu asa ceva.