Canalul de stiri-unde e?
Mie chiar imi placeau...ii urmaream sporadic, acum cat am stat in CIC, dar erau amuzanti. Odata cu venirea toamnei au disparut de pe antena si azi am vazut o reclama pe TVR 1 cum ca ar face o emisiune de dupa masa pe la 18.00, cam in aceeasi formula, mai putin Mama natura
aime
Raspunsuri
Crinutz spune:
Da, se numeste Dis de seara, parca. si mie imi placeau cand erau la antena 1. Inainte sa plec la munca ma uitam vreo jumate de ora in timp ce mancam. Erau draguti. Acu nu ii mai prind daca sunt la 6 seara.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
Iubika spune:
Haha, erau tare simpatici la Antena!
Missi a mea a fost "vedeta" pentru cateva clipe la ei, cand aveau concurs cu poze ale celor mai haioase animale ;)
La TVR nu i`am mai urmarit...
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
sali spune:
Adevar graieste Crinutz!
Insa lipseste Roxana cea voluptoasa, care acum s-a reprofilat pe nunti, la Acasa TV!
Am observat ca si-au schimbat usor frezele!
ancutzathree spune:
mie imi placeau cand erau la antena,aici probabil din cauza ca e televiziune natzionala au anumite restrictzii si parca ii vad mai stresatzi,mai sobri,nu sunt in largul lor sau inca nu si-au intrat in ritm...poate mai incolo...
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by sali
Adevar graieste Crinutz!
Insa lipseste Roxana cea voluptoasa, care acum s-a reprofilat pe nunti, la Acasa TV!
Am observat ca si-au schimbat usor frezele!
Roxana e tot la Antena 1. la Tablou de nunta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
catalynaa spune:
Si eu ii urmaream pe vremea cand aveau emisiune la antena...acum n-am cum sa-i vad la 18 pen' ca sunt la munk.
mariussimiuc spune:
Si eu ii urmaream dimineata,cat mai leneveam nitel dupa trezire......Acu nu-i mai pot urmari...ca n-am tiviu in sufragerie...
Miha
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Si eu ii urmaream dimineata,cat mai leneveam nitel dupa trezire......Acu nu-i mai pot urmari...ca n-am tiviu in sufragerie...
MihaAzi poti fi caine...Maine poti fi copac...
intr-o dimineata (parca marti sau ieri, oare???) i-am vazut in reluare... mai pe la ora 11...
FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
danavasile spune:
eu ii urmaream cand erau la antena , in fiecare dimineata
acum nici macar nu mai dau pe antena pt ca cei 2 mi se par penibili
stiu ca sunt la tvr parca