Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:) (3)
Raspunsuri - Pagina 26
kriss79 spune:
la munci, Luna:)
va pup..pe fuga
imi pare rau, revin sper mai pe seara!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
kriss79 spune:
Angela, multumim de relatari! Distractie maxima in continuare!!
Noi nu am mai fost la Chisinau.. A inceput ultima sapt de lucru si sunt pana peste cap cu treburile, nici cadouri nu am apucat sa iau..la nimeni:)
deocamdata ma duc la medic sa fac o eco (nu sunt inca, fetelor...)
Irina, tu ce mai faci?
o saptamana usoara!!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
www.tickercentral.com/view/72z4/3.png" target="_blank">Incercari bebik
Cristina
kriss79 spune:
Salut
Faceti deja cozonaci si sarmalute?![]()
rad eu, dar si eu sunt prinsa in treburi...asa ca..spor la lucru!![]()
Cristina
Luna75 spune:
Eu nu m-am apucat de gatit inca,fac curatenie.
Spor la treburile gospodaresti!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
kriss79 spune:
Luna, gata curatenia?
Eu aproape am terminat..Maine ma duc sa ii caut cadou sotului, ca nu am apucat inca.
voi ce mai faceti?
Angela, sper ca te distrezi!!![]()
Irina, tu ce mai faci?
Ooana, ai ajuns acasuca la tine?
spor la munci in continuare!!

Cristina
angelapriboi spune:
Fetelor am fost foarte impresionata de Las vegas.
O sa va pun si niste poze ca sa vedeti ce frumos este.In sfarsit ceva care sa-mi placa.Sau mai bine zis ceva facut pe gustul turistilor. http://new.photos.yahoo.com/angelapriboi/album/576460762379779281
Irina,da trec si prin Los Angeles mai precis ziua de 27 decembrie este dedicata exclusiv pt LA si la fel si pe 4 Ian cand plecam spre Ro pt ca din LA avem zbor.
In rest pupici la toate .O sa va scriu dimineata mai multe.Acum simt ca lesin de somn.
irinabobe spune:
buna fetele. kriss eu teoretic am intrat in concediu. practic nu prea. in timpul liber trag tare la sarmale, salate, etc.
cu cealalta problema fac calcule...
. dupa socotelile mele daca vine mosu pe 24-25 sunt ceva sanse de baietel. asa ca de craciun stau in pat si astept sa vina mosu cu ce trebuie
.
va pup si spor la treaba.