Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:) (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

kriss gluma, gluma, dar s-ar putea sa se lege ceva.
Te pricepi la real estate cat de cat?
Avem un client nou care dezvolta un proiect imobilar in Iasi (un ansamblu rezidential).
Eu le fac mapa juridica completa, dar or sa aiba nevoie de cineva care sa fie in Iasi permanent sa supravegeze tot ce se petrece (antecontracte, construire, vanzari, etc).
Noi nu stim nici un avocat in Iasi, ne gandeam sa trimitem pe cineva de la noi sa stea acolo dar e cam nasol sa ne dispensam de un om pe o perioada asa lunga.
Asa ca poate facem o combinatie ...
(inca nu stiu ce si cum, doar o data s-a intalnit asociatul meu cu clientul, nu stim precis daca iese ceva)

Partea cu avocatii care nu se mai retrag o cunoastem ... e valabil si in Bucuresti.
Din fericire eu persoanl nu prea ma mai lovesc de ei, lucrez numai pe consultanata si in domenii realtiv noi, unde nu prea se baga cei mai in varsta.
Dar mi-aduc aminte cum era cum faceam instanta ...
Tin minte ca era un avocat de vreo 80 de ani, tot timpul il vedeam, mi se parea complet tembel (de fapt cred ca era cam sclerozat), vorbea numai anapoda, nu avea nici o logica, tot timpul isi pierdae actele si desfacea pe jos toata servieta sa le caute in mijlocul propriului dosar, etc.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

kriss pentru listuta, fiindca am vazut ca aveti si datele de nastere - eu sunt nascuta pe 14 martie 1975.

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Fetelor, voi ce faceti de Revelion? v-ati facut planuri?
uitati, maine ne auzim mai tarziu, ca dimineata am dosar la Jud. Husi..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Eu plec in state daca iau viza,daca nu Baile Olanesti.Pe 5 dec am programare la viza asa ca ...va anunt dupa.

Mergi la inceput

Eu inchid eu deschid.Atunci va invit la o cafea

Mergi la inceput

Neata!

Noi nu avem planuri pt. Revelion, barbatu-miu ar vrea sa mergem la munte dar mie nu prea imi surade. Asta ar insemna sa stau in noaptea de Rev pana la 10-11 dupa aia sa merg la culcare cu pitica, fiindca nu o las sa doarma singura.
Mai degraba as lasa-o la ai mei in noaptea aia si m-as duce intr-un club.

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere

Mergi la inceput

aPARUSI si eu...buna ziua
Noi se pare ca vom face la Sovata cu inca 2 perechi..
eu am trecut peste cafea..am baut cand am ajuns la birou un cappucino buun..si am mancat un ecler (da` sa nu-i spuneti Lunei, ca ma cearta)
va puppp
ps.tin pumnii Angelei pt. vizaaa!!!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Buna dimineata si o zi superba de vineri! si poftiti la !

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Kriss multam de cafeluta.
Spune-mi ce au facut parintii tai?

Mergi la inceput

Pai sapt trecuta s-a terminat totul, pe 15. De atunci lucrurile stau cam naspa, stress continuu, amandoi trag de mine, ca ba tin cu unul/altul, samd..lucruri cam urate, nici nu vreau sa le spun..
cateodata stii la ce ma gandesc..ca daca ramaneam insarcinata poate nu mai div sau macar nu mai se mai ducea el pe la fufa aia...ca, de, era viitor bunic, nu ca asta l-ar fi oprit, ca el se simte oricum tare tanar si viril.

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput