Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:) (3)
Raspunsuri - Pagina 13
angelapriboi spune:
Buna dimineata si va invit la o cafea.
kriss pentru tine am eu asa o parere ca ar trebui sa trecem pe ceaiuri.Asta din cauza lipsei musafirilor.E mai bine sa fim precaute.
Hai pupici.
kriss79 spune:
Buna fetelor
Azi dupa 2 teste neg m-au invadat nerusinatii aia si sunt taaare trista..dar la cat de busy am fost nici nu am putut sa ma plang..poate diseara
Dar,imi revin eu si pana la Craciun mai am o sansa![]()
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina
kriss79 spune:
Weekend placut! vrea cineva cafeluta? ma duc sa fac![]()
Luna ,ce mai faci draguto? merg boabele alea?
spor la munca!
va puppp
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina
kriss79 spune:
hop pe pag.1
buna dimineata si o saptamana reusita! va pup
Incercari bebik
Cristina
angelapriboi spune:
Buna seara si de la mine.
Se pare ca eu si cu Kriss ce mai bananaim pe aici.Pai mai fetelor nici o schimbare ,nici o noutate legislativa.
Hai ca va pup
kriss79 spune:
bantuim
cam ai dreptate!
Nu a dat nimeni examen de intrare in Barou? ![]()
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
kriss79 spune:
Buna dimineata
Bantui pe aici de pe la 6 fara ceva, dar am zis sa nu va scol
ca-s si nervoasa de dimineata de la 5...am avut
cu sotul..
Imi vine sa il
, nu alta!!!!!
Luati de beti cafea, asa matinala,ca nu am mai avut rabdare pana la servici...
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
Luna75 spune:
Ingros si eu randul bantuitoarelor,sunt in fuga,am n.lucruri de facut,in pauza de masa revin in legatura cu orezul.Toate cele bune.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
angelapriboi spune:
Multam fine pentru cafea Kriss!
Cat despre
cu sotul ,cred ca i-a apucat astenia de toamna cam tarziu pe sotii nostri.ieri am tras si eu o rafuiala pe cinste cu al meu sotior.Asa ca nu esti singura in randul
.
Luna sa-mi spui si mie cate kg ai dat jos si in cat timp.
Irina tu pe unde bantui???????
Si fetelor ce se mai aude cu medierea.Am tot intrat pe site-uri si se pare ca au lasat-o balta.Au facut cursuri doar pt avocati si pe noi juristii ne-au lasat in plata Domnului.
Hai daca stiti ceva spuneti-mi.Astept cu nerabdare.
kriss79 spune:
Desteptu` de sot a reusit sa i se fure cardurile in campus la studenti! si dupa ce mai pierde si noptile cu colegii prin oras(alta enervare pe mine) ma suna la 4 juma dimineata sa ma intrebe nr. unde se raporteaza furturile de carduri pt. blocare
. va dati seama ca mi-a sarit somnu` de tot! ca unul era de credit cu 15 000 lei pe el!
asa ca
cu el!
Incercari bebik
Cristina