Povesti de succes din strainatate :-))
Raspunsuri - Pagina 4
madalina78 spune:
super povesti! e asa calm la subiectul asta , hai sa mai scriem!
eu deocamdata ma incurajez de la voi... ca nu ma pot incadra aici ! asta e doar parte *1*
in romania am facut 4 ani de medicina generala dar nu imi gaseam locul asa ca m-am transferat la stomatologie (cam tarzior)! am terminat facultatea si , hop, l-am cunoscut pe sotul meu - roman cu cetatenie americana! asa ca din 2005 decembrie am venit in america, m-am apucat de invatat pentru echivalarile de la facultate , dar... schimbare de plan:o sa avem un bebe mic peste vro 5-6 saptamani asa ca mai amanam studiile un picut!
sper ca partea a doua , a mea sa fie mai de succes!
PS. sotul meu a muncit din greu de la inceput aici, fara sa stie limba ... intre timp a terminat facultatea , are o pozitie de manager
la o mare companie de distributie si a inceput o afacere proprie, micuta, e drept dar cu perspective!
anky spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Cred ca multi se feresc sa scrie la subiect pentru ca se gaseste repede cineva care sa-i "foarfece". Oricum, ideea mi-a placut.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Vreau sa spun ca ai perfecta dreptate,multi se reped sa iti sara in cap tocmai din cauza succesului pe care il ai in ceea ce faci.
Noi avem compania noastra,avem si o filiala in Dubai,am vrea sa ne extindem si in State dar este cam greu,ramine de vazut.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
marumiha spune:
Ma bucur mult cėnd vad ca multi romani sant fericiti departe de casa si ca ėncearca sa demonstreze ėntregii lumi ca nu sėntem ceea ce multi credeau ceva timp ėn urma. ėmi plac mult povestile voastre adevarate.Va ėnvidiez ėn sensul bun pe cei care ati studiat mai mult decėt mine si din cėte reusesc sa ėnteleg ati studiat cu pasiune nu de dragul de a face o facultate.Admir ambitia oricui cind cu forte propri obtii ceea ce-ti propui.Spre deosebire de voi eu nu am terminat o facultate si-mi pare f. rau ,cred ca culture si pregatirea profesionala sėnt lururi mai importante decit orice pe care nu ti le poate lua nimeni ,cum spune un proverb un ėnteligent ėsi permite oricind sa faca pe prostul ,ėnvers nu.Eu traiesc ėn Italia de aproape zece ani,am lucrat si lucrez ca si voi cred pt. a avea o viata discreta ca tot omul.Nu-mi lipseste nimic ,am o casa destul de mare la tara si trei ėn RO.sotul meu are o activitate a lui si e o persoana speciala .Visul nostru e sa putem avea un copil si sa calatorim cėt mai mult.Pt. mine ėntegrarea in societate nu este o problema ,cred ca ma pot acomoda oriunde si cred ca am un caracter destul de puternic.Aici mi-am facut destui prieteni si ma simt ca acasa ,dar mi-ar place sa traiesc in Norvegia,e tara care-mi place din multe puncte de vedere,e minunata.Sper ca nu v-am plictisit ,toate cele bune la toti si mult ,mult succes pt. tot ce vreti sa realizati ėn viata
pika-pika spune:
Foarte frumoase povesti!BRAVO!!!!!
Dar stiti ce ma doare intr-un fel?Imi aduc aminte si de mine,ce m-a determinat sa plec din tara.Imi aduc aminte cum cautam de munca(si eu picasem la locurile cu plata la facultate) si cum toti imi dadeau cu piciorul;imi aduc aminte ca eram dispusa sa invat,sa stau oricat timp ar fi fost nevoie la munca,sa dau tot ce aveam mai bun doar sa aiba cineva bunavointa sa ma angajeze fara "experienta".Poate n-am cautat unde trebuia sau poate asa a fost destinul...cine stie?Ma doare ca sunt multi romani destepti,muncitori,cinstiti pe care Romania nu-i apreciaza si pleaca.Dar imi place sa cred ca acum s-au mai schimbat lucrurile in tara,pentru altii ca eu nu m-as mai intoarce.![]()
Eu nu am inca o poveste de succes,suntem abia la inceput si e greu...dar vorba lui ruxij suntem tineri,mai e mult de munca...Mai asteptam povesti!