Maine e Sf Dumitru, ocrotitorul Bucurestiului... Mergeti la Mitropolie?
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
Maine, 26 octombrie, este Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir, iar vineri, 27 octombrie, Cuviosului Dimitrie cel Nou.
Utati un extras de pe site-ul crestinortodox:
"In aceasta dimineata, moastele Cuviosului Dimitrie cel Nou vor fi scoase in procesiune din Catedrala Patriarhala, inaintea Sf. Liturghii, pentru a putea fi venerate de pelerini, in preajma sarbatorilor Samedrului. In zilele de joi si vineri, Patriarhul Teoctist, impreuna cu un sobor de arhierei, preoti si diaconi, va oficia Sf. Liturghie, incepand de la ora 9,30, pe podiumul special amenajat langa Catedrala Patriarhala. In dupa-amiaza acelorasi zile, se vor oficia slujbe de priveghere, incepand de la ora 17. Sambata, racla cu moastele Cuviosului Dimitrie va fi dusa in procesiune religioasa la Manastirea cu hramul "Duminica Sfintilor Romani", din Bucuresti, unde va ramane pana a doua zi, cand va fi sfintit noul lacas de cult ctitorit de PFP Teoctist."
In alta ordine de idei, cred ca o sa fie omor zile astea. Stiu persoane care au stat de dimineata pina seara ca sa sarute moastele. Eu una nu ma duc, ca sunt la job (din pacate).
Daca vreti sa mergeti...va sfatuiesc sa mergei noaptea, mai exact pe la ora 3-4 dimineata. Noi asa am facut anul trecut, si am stat cam 3-4 ore la coada.
Irina
daca mergeti cu cei mici puteti intra prin fatza, se formeaza un rand mai mic separat special pentru oameni ff bolnavi si copilashi micutzi
eu cant in cor si merg in fiecare an, anul asta din pacate nu pot sa ajung :(
numai bine
monica
si eu sper sa ajung maineIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose