Volksbank sau BRD - credit nevoi personale cu gar

Volksbank sau BRD - credit nevoi personale cu gar | Autor: Mercedes

Link direct la acest mesaj

Vreau sa iau un credit de nevoi personale cu garantie si din multitudinea de banci am ajuns la urmatoarele doua. Dupa voi care din cele doua banci volksbank sau brd sunt mai avantajoase si ce comisioane ar ascunde in plus.
Stiu ca brd ul are dobanda penalizatoare de 3 % asta in cazul in care as dori sa platesc in avans iar cealalta e mai ok din acest punct de vedere, dar in rest?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

NU STIU mai nimic de cele 2, dar de BRD pot spune urmatoarele:
suma pe care mi-o ofereau ca credit de nevoi pe 10 ani, am primit-o de la HVB pe 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna

si eu zic sa renunti la brd, din experienta.... hvb, finans, volk, si in special bancpost, sunt mai ok... la volk ai ceva comisioane dar ai alte avantaje, nu ascund bancile comisioanele ci noi nu prea intrebam de ele, doar de dobanda; asta e (pana in prezent) educatia noastra (bancara)

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La BRD mi-a fost greu sa-mi scot si banii pe care ii depusesem la ei. Iar sotul ii ocoleste de la mare distanta!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Eu sunt foarte multumita de BRD. Am credit si eu si sotul. Nu am avut probleme iar personalul este foaaarte dragut, te serveste imediat, nu stau la taclale ca la Bancpost. La Bancpost eram doar 2 persoane la rand si am stat juma de ora ca doua doamne de acolo aveau o mica barfa.
Oricum nici o banca nu iti face vreo favoare si toate sunt cam tot pe acolo la dobanzi si comisioane.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri.Ideea este ca stiu ca exista dobanzi si fel de fel de comisioane dar stiu si ca fiecare banca incearca sa si ,, ascunda" aceste plusuri pana in momentul in care semnezi contractul.
M a ajutat f mult situl acela conso.ro pt care va multumesc( l am luat de la fetele care dscuta despre creditul ipotecar) si culmea ca am ajuns sa aleg din cele doua banci pe a treia - asta e . Azi ma voi duce la b reiffeissen sa vad daca se adeveresc cele scrise acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

daca vrei sa citesti date actuale sau sa primesti consultanta, iti mai recomand www.finzoom.ro... sper sa nu se creada ca fac publicitate, sunt "concurenta"

Succes!

PS: eu vorbeam de produse competitive si nu despre angajati de doi lei, care sunt peste tot in banci, intr-o mica masura!

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

ok gabi mersi pt info, acum am venit de la banca si mi s a confirmat cele de pe conso.ro referitor la reifeissen . Imi place ca nu tb sa platesc evaluarea apartam , platesc doar 2% comision de procesare si asigurarea apartamentului asta pe an.
Voi depune dosarul luni cred sa mi adun pana atunci documentele .

Mergi la inceput