Cluj rulz! (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

am intrat sa va zic noapte buna si ca ne vedem de dimineatza la cafelutza!

ce m-am mai distrat in seara asta la Edith cu dna Tache...dna Tache, te astept la confesional ai dardait, da au ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neata

La cafea.... Am dormit tare rau. M-am trezit la 2.30 si m-am apucat de intins rufe. N-am putut adormi pana la 4. La 8 s-a trezit fasneata, ca m-am tot foit. Ma apuc de ordine si Mihai tencuieste usa. Apropo de usa. E SUPER. DImineata cand am intrat in bucatarie era aceeasi temperatura ca-n camera mare. usa veche era prastie. Va dati seama de 30 de ani de cand e blocul, cum a ajuns usa aia...Numai laude pt. usile Maco. Nu degeaba a fost 12 meleoane...

Dani sta pe calut si se uita la Cartoon. Moare dupa reclamele alea bulgaresti, sau de care-or fi. El e cu Scooby si e Scooby 60. Il aud cum rade si urla doo doo co (caine e co). Nu-mi place ca sta cu nasul in ecran si daca-l mut se tot apropie. Oricum numai la Scob se uita.

Mergem la socrii dupa ce tencuieste Mih. Ne vedem maine.

O duminica placuta.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Si noi am fost ieri in Cora, toti 3. Dar la un moment dat Petra a vazut baloanele alea suspendate, a vrut sa umble ea singura printre raioane, cum o luam in brate se criza. Asa ca a trebuit sa plecam cu ea si s-a intors doar sotul pentru cumparaturi. Si el a lasat o gramada de bani, toti banii pe o luna ...
Eu sper sa se deschida la Moll un KFC...., ca altfel iara pun pe cineva sa imi aduca din Bucuresti ca ultima data, cand mirosea in tot trenul puiul meu

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

primele poze

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut!!!

No, Svety, pe cand vroiam sa-ti fac program....azi de la 5 si de la 7 e in turda o companie de teatru israeliana....spectacolul se numeste Boundaries...trebuie sa fie mishto, e in cadrul Man.in. Fest-ului de anul asta....va mai fi luni, in cluj, sper sa pot merge!!!!

......azi am fost de dimineata la un workshop, si-am muncit de ne-au sarit ochii din cap....e tot in cadrul festivalului astuia, si a fost tinut de doi dansatori din Ungaria...a fost un soi de teatru-dans...de fapt vor si "performa", maine la tnc, de la 19....sunt suuuper!!!!!

A venit tat'su lu' Elise acas'...azi si maine facem weekend in family!!!!

...pup u si un weekend superb.....azi am simtit prima zi de toamna adevarata....paradoxal, ma si bucura, ma si intristeaza.....astenia asta!!!

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Multumesc si celorlalte fete pt urari si gandurile bune!
Mariana cu siguranta imi voi face contract cu buni,iar pe Sarah ma gandesc sa o dau la gradi incepand cu toamna viitoare.
Carrie mi-am calculat DPN si e 5 iunie!Acum am 9 saptamani!Abia astept sa merg luni la ginecolog sa vad ce mai fac
Svetycred ca definitiv ne vom muta in A Muresanu unde avem un teren si ne gandim la o casuta.Dar asta va fi doar peste vreo 2 ani asa ca pana atunci ne vom cauta o chirie.Eu inca sper sa-mi conving sotiorul sa ne luam un apartament mare prin Gradini Manastur si sa ne mutam acum definitiv numai pt simplul fapt ca urasc treaba asta cu mutatul .Am sanse destul de mici dar eu tot il mai bat la cap!Cand mai veniti pe la noi ca ni dor de voi?
Si noi am fost ieri in Cora...si eu ma asteptam sa fie mult mai mare,ma refer si eu la spatiul unde sunt magazinele.
Sarah a fost cuminte si s-a lasat pana si pictata pe fata(doar pe un obrajor).
Romanasi Sarah are ceva mucisori verzi oare ii musai sa-i dau antibiotic?Doctorita mi-a prescris Sumetrolim dar eu inca nu i-am dat...daca nu are febra m-am gandit ca nu-i ceva grav...astept pareri si de la celelate fete
Acum va pup si va doresc o seara si o duminica faina!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hello...

Creola, daca nu tuseste si nu are febra nu cred sa fie grav...dar medicul a vazut-o, sau a prescris la descrierile tale prin telefon?...ca stiu ca se mai practica..
...aiii, ce ma mai binedispun cand ma gandesc la voi si la gemenei...suuuuper!

Fetelor dragi va pup...ma uit si eu la un film...am bagat azi la ciocolata si chipsuri in mine.......ma apuca o data la nu stiu cate saptamani...asa ca acum imi ramane sa lancezesc pe sofa la televisor, ca ma simt ca un marfar deraiat de pe sine!!!!!!

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

...azi am terminat cu lichidatul studioului
...ma simt... nu vreti sa stiti cum...

Roxana, ieri, dupa ce ai plecat tu, am crezut ca mor! Nu mi-am putut imagina ca-i asa de rau; in plapuma a fost de mii de ori mai bine; nu mai vreau sa repet experienta niciodata; in schimb ma declar indragostita de caldura! brrr saracii aia ce traiesc la polul nord!
+ efectele nu au fost atat de spectaculoase pe cat ne asteptam; de ex la picior (in zona unde ai si tu probleme) nu am dat nici un cm ; s-a dus 1 cm amarat de peste ombilic; si 3 cm din talie.

Creola, chirie cu 3 copilasi dupa voi... hm... grea perioada! Tu la ce medic te duci?
Eu nu i-as da antibiotic copilei daca as fi in locul tau. Dar e f important ca acei muculeti sa iasa afara; Sarah stie sa-i sufle? daca ii sufla nu e nici o problema; daca nu... ia si tu batista bebelusului, ii aspiri muculetii si nu mai exista nici un risc de infectie (teorie preluata de la dr nostru pediatru).

Florina, cat de des pleaca Mihai? nu-i nasol sa ai sot "pasare calatoare"?

Svety, ce usa minunata ti-ai pus, ca eu nu m-am prins?

Corina, cand ne vedem si noi?

Fetelor, eu visez la craciun, la bradulet si la un job bine platit

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

CREOLA, FELICITARI !!!!! Sa ai sarcina usoara si bebei sanatosi! Si, maaare grija de tine! Cum zicea si Adriana, n-o sa-ti fie usor, dar oboseala, noptile nedormite si eforturile tale vor fi compensate pe masura (de 3 ori ). Cand vei vedea cum se vor iubi si ce frumos se vor juca toti 3, te vei topi toata!!!
Eduard a avut mucisori galbeni-verzui, fara tuse sau febra, si pana la urma a trebuit sa-i dau ospamox (dr noastra nu da antibiotic pentru orice nimic, dar acum chiar ca era nevoie). Sumetrolimul mi se pare ca e biseptol. Sarei, sa se faca bine!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

creola felicitari pt !!...sa ai sarcina cat mai usoara!!! si eu mi-am dorit gemeni...da' parca acum zic ca e mai bine numai unul......eventual la a doua sarcina...ca na, prima data inveti ce si cum.......
btw azi mi-a spus sotul ca ieri fiind in parculet cu alex a venit sara la el si a zis "alex"
micutei sara

de cora nici eu nu am o impresie prea buna.....pt mine e bine si la kaufland ca e chiar in spatele blocului asa ca la cora poate m-oi mai duce dupa ce e mutam

olim cat de tare te grabesti sa-ti iei ceva in cluj??am eu o oferta buna zic eu!!daca nu e prea tarziu la anu in toamna da-mi un pm sau mail sa vb.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

CREOLA- depinde... daca sunt mucii verzi galbui ca au stat in nas peste noapte atunci nu, dar daca sunt mucii siflati si totusi ii tot iasa galbeni, trebuie. ma refer aici la mucii statuti, aia nu sunt periculosi, se ingalbenesc de la stat in nas. Luca a avut o experienta naspa cu mucii si a facut dintr-o raceala banala bronsiolita! Nu mai vreau niciodata! Sanatate!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput