Cluj rulz! (62)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor
din pacate am servit din nou 2 zile de spital...mai mult din cauza mea ...trebuia sa mai stau cu el o zi acasa dar eu am venit la job si cu bunica nu a vrut sa manance si sa bea si astfel s-a deshidratat si ,sincer , mi-a fost frica sa-l mai las acasa si l-am dus eu la doctoritza mea la ped3 sa-i puna o perfuzie dar din pacate era full spitalul si m-a trimis tot la o cunostinta de-a ei la contagioase -din nou- dar macar am avut rezerva singuri si am cerut externare pe rasp. proprie...acum e bine si mananca de numai stiu ce sa-i mai dau ...
romana daca mai e valabila faza cu vecina si daca doamne fereste mai avem probl. digestive am sa-i spun doctoritzei mele ca mergem la ped 2 ca avem "pile" acolo

florina super faza cu Elise si Norbert acum ca a fost bolnav imi zice -sunt bb si vreau la tzitzi si il luam in bratze si el se prefacea ca papa tzitzi prin bluza apoi zicea -gata am crescut si mami nu mai are lapte

cristiana sanatate multa si pt. voi

fetelor eu i-am luat lui Norbert pantofi (dar am vazut ca au aparut cizmele si ghetele) de la un mag. din Manastur -Calea Floresti-vis-a-vis de OMV un pic mai sus de mag.Napolact -au o multime de modele si de la o multime de firme

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Ioana, venim si noi joi!

Clubul Prichindeilor

Poze noi

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

gabri, cristiana, roxi va multumim mult de urari, sunteti tare dragute. tare mi-ar place si mie sa va intalnesc dar sunt si eu cam timidutza si mai posed si 2 copii foarte maraiciosi de cand merg la cresa . mey pai mie imi vine sa ma las de serviciu (*si am inceput abia de vineri ) si sa nu-i mai duc la cresa. mi se rupe inima dimineata...de doua ori chiar...cand ii las acolo plangand . azi i-am lasat pt. prima data la somn dar am trimis-o pe mama acum ca e la noi de ieri si sta pana deseara sa vada daca plang tare sa-i aduca acasa. nu stiu ce sa ma fac si cat o sa mai dureze perioada de acomodare ca parca de o saptamana de cand merg la cresa au devenit mai plangaciosi si mai irascibili si daca nu sunt langa ei plang de numa'

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Ce fain ii afara! Acum imi vine sa il iau pe Matei de la gradi sa il duc in parc! Au fost ai mei la Baisoara la sfarsitul saptamanii si era o zapada... mama, mama! Dar pe cand sa mergem la sanius a suflat un vant nebun si nu a mai ramas nimic!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

[b]DECI- LISTA:
1. ROMANA - MATEI + LUCA
2. SVETY- DANY
3. FLORINA- ELISE
4. STEAUA- ALEX

ERIKA- bineinteles ca ramane valabila. Sanatate micutului Norbert!

Mergi la inceput

CORINA- super, super pozele de la intalnire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Sunt cam deprimata. Din ianuarie ma duc la servici. Nu ma intrebati amanunte, ca nu am chef sa va zic aici. Atat va spun ca nu eram titulara si acum tre sa merg daca vreau sa lucrez. Mai ales ca-n Turda am slabe sanse. Partea buna e ca o sa am program flexibil, cu cafelute lungi, scuipat in tavan, ca urasc agitatia. Dani va sta cu mama Cristinei - nasa lui. Oricum programul lui e destul de bun, ca se scoala la 9-10 si adoarme la 1.30. Si cand se trezeste sunt acasa, pupe-l mama ca o sa-mi fie dor. Dar nici la socrii nu-l duc. Nu pot si gata! Eu nu pot sta atata fara el.

Faza. Povesteam cu Cristiana si Dani aici pe langa mine "agata" un album de poze si cade o poza cu Mihai si pruncu in brate. A luat-o in maini, s-a asezat pe jos si s-a apucat de un plans fratilor....TA-TIII. S-a dus la usa de la intrare, jalee. Pupata si inlacrimata poza a scapat. M-a terminat. M-am apucat si eu de plans "Da lu' mamai nu-i dor de tati toata ziua?" Si plangeam ca prostii.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Svety, catalog livrat. Merci si scuze pentru intarziere. A fost musai sa ii spun lui Mihai ca am auzit ca faci un Gordon super bun ...si a zis..daaaaaa asa ii reusesc la Svety.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Romana si noi vrem sa venim, insa sper sincer sa nu intervina nimik, ca-s cam patita in ultima vreme

sa-mi trimiti te rog adresa.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Svety am patit si eu asa o faza ilele trecute.a gasit gaza o poza cu Mihai, s-a uitat luung la ea si a inceput sa jeleasca ca il vrea pe tati.l-am sunat pe Mihai care era pe drum spre casa si cred ca s-a teleportat asa iute a ajuns...
si atunci sa vedeti voi iubire maxima

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput