Imi permit sa apreciez persoana decenta si pudica ce viziteaza site-ul crazyshit dot com. ![]()
Asta imi aduce aminte de o poza ce circula pe mail. O blonda nuda cu picioare lungi, pozata din spate. Mesajul era, "observati ce poseta frumoasa are..."
Din pacate, chiar daca te superi, link-urile catre site-uri de adulti, fie ele si de umor (citeste header-ul de la site-ul postat de tine), nu sunt compatibile cu site-ul desprecopii.com
Iti meriti avertismentul 100%.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
Cristina imi pare sincer rau pentru avertisment.
Eu cred ca desi l-ai primit, cei care ti l-au dat au ras pe burta ca si noi la acest filmuletz!![]()
Legea e lege, dar putina ingaduinta nu strica nimanui... si tocmai poate ca a stat cateva zile pana sa blocheze accesul la pagina respectiva... imi spune ca au fost ingaduitori cu mesajul tau!![]()
Si stai calma ca noi mamici decente, naive si cu familie acasa
nu ne-am aruncat ochii la deshucheatele de pe site-ul cu pricina!
Numai bine!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Iti multumesc Claudia pentru cuvintele dragute pe care mi le-ai adresat!
Ce ma doare este ca, pare mai simplu sa condamni si sa faci comentarii, ba chiar sa judeci moralitatea unui om pe care nu-l cunosti, decat sa accepti scuzele cuiva care n-a intentionat sa supere si sa inchei greseala in mod civilizat.
Multumesc inca o data!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."