Parchet in bucatarie?
Ce parere aveti despre parchet laminat in bucatarie?
Multe cunostinte zic ca nu e bun ca se umezeste si pateaza de la apa respectiv ulei ... ce parere aveti?
Ma gandesc asa pentru ca stau la parter si e rece gresia.
Ar mai fi o varianta sa pun gresie la chiuveta aragaz si masina de spalat si pe unde umblu eu sa fie parchet ...
merci!
Raspunsuri
Nicoleta spune:
Servus.
Noi asa avem, parchet pe unde umblam noi si gresie sub mobila de bucatarie care are incorporate chiuveta si plita. Este adevarat ca parchetul este mai sensibil, dar pot umbla si desculta pe el si este mai cald.
Este parerea mea. Pana acum nu s-a umezit, dar este pus din ianuarie si nici nu a fost cazul de inundatie.
Nicoleta
miria_cristina spune:
Eu am gresie in toata casa.
In dormitoare cu model de parchet, iar in sufragerie, cu chenar si model de covor.
Nu ne este frig si se curata extrem de comod.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ralucasimarius spune:
Noi avem parchet in toata casa, inclusiv in bucatarie.Nu am avut probleme niciodata si avem si masina de spalat aici. Se intretine usor si arata si bine.
ancutzathree spune:
urmeaza si noi sa ne punem...eu optez ptr parket ,fie ce-o fi...gresia mi se pare prea rece si ca aspect...
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
daniella4 spune:
Eu am gresie si regret. Am vazut bucatarii cu parchet si arata si bine si sunt si calduroase.
MaryP spune:
Nu se pateaza si se mentine foarte frumos! Doar sub mobila avem gresie, in rest parchet si e foarte elegant!
Maria
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag
georgi75 spune:
Vin si votez tot pentru parchet.In vechiul apartament aveam gresie in bucatarie si holuri, acum am pus parchet de la un capat la altul al casei.Si nu-mi pare rau.Este mai cald la picioare.
Daca stam si ne gandim, in timp ambele se uzeaza dar eu cred ca parchetul se schimba muuult mai usor ca gresia.Timp mai putin si mizerie mai putina bineinteles.
So...go for it!
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
ciuf spune:
Ah, pai si noi avem parchet in bucatarie. Suntem foarte multumiti. Am avut o perioada cand fiu-meu punea apa cu litri pe podea, sa nu mai spun de chiuveta infundata (eu cu ochii lipiti de DC), apa curgea siroaie pe dulap si apoi jos pe parchet. Nu s-a umflat, nu s-a modificat culoarea, nimic.
Chiar ma gandeam ca in cazul in care ar pati ceva parchetul in zona din fata chiuvetei, probabil voi scoate cateva fasii si le voi inlocui. Asta a si fost motivul pentru care am optat pentru parchet cu click, adica bucata care intra in alta, precum puzzle, fara sa folosim lipici.
Asa ca il recomand cu caldura in bucatarie.
Numai bine
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
olim spune:
Salutare.
Fetelor, ati putea sa imi spuneti va rog, cam la preturi as gasi sa cumpar parhet acasa.Aici este la 4-7 euro, si nu stiu daca merita sa il cumpar de aici sau il iau acasa,
Multumesc mult pentru orice sfat
Gaby spune:
gasesti parchet intre 250 si .... milioane. Depinde ce iti doresti. eu am vazut ceva ce mi-ar place la 400.000 mp, adica 12 euro mp cu plus!!!!gasesti si mai ieftin...
uite estimativ, modele si preturi
http://www.costamit.ro/calculeza_pret_parchet_accesorii.html
Succes!