mamicutze casnicutze (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

miha - nasol...nu pot decat sa te compatimesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

bey , ce rele sunteti.nu-i bai lasa .uite io-s mai darnica si va fac codou una bucata soacra cate o luna la fiecare.multumite?

alina da ce job lejer ai mama.sau orarul asta e pt acomodare?cum s-a comportat alexa in lipsa ta?

mno , io tat astept un chef ,ceva da vad ca se amana.mai astept pana la primul salar al ex-casnicutelor.

cuscra mea pe unde umbla?

va tzuc si mai viu.......

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.Io-s pe baricade la bucatarie ca n-am apucat sa termin ciorba azi.Acum sunt la episodul 2
Mai vad ca aci ne-am strans toate cu frati multi...Si io mai am 2 surori si un frate.Da la o chestie tot pe cumnata o donez
Bi pastreaza soacra sanatoasa.Io nu o vreau.Si daca astepti pana pe 7 noiembrie dau io de baut.
Cami n-am facut foietajul pt ca azi am fost la cumparaturi.sambata face mama pomana la tara bunicii mele si duminica aduc si io preotul sa-mi faca molifta aici unde m-am mutat.asa ca....Probabil joi voi face pt ca maine sunt la scoala de la 9 la 19
Alinutzo chiar misto servici ti-ai tras.
Danelutza iesi la lumina
you

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by doinabita

Zamfirico, pe mine m-ai uitat?
Fetelor vreun chef ceva?

bita doina

Se pare ca da Uite Doinitzo doi de la mine sa ma ierti.Bey ,n-am baut nimic,dar se pare ca sunt
Mai prea suntem imprastiate in 'nshpe mii de liste....d'aia nu v-am pupicit pe toate.

Plec sa beau o cana de vin fiert ca mi-a fiert sotu' si ma bag la nani. inca o data.
1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Helouuuuuuuuuuuuu, aparui si iooooooooooooo
Cuscra soacra potzi s-o dai, dar sa nu cumva sa donezi si cuscra ca-i de rau
Georgi am ieshit si eu, dar la lumina becului , ca la cea a zilei mi-am rupt oasele sapind lalele, adica prima data am sapat si le-am scos, iar dupa aia le-am plantat. Haidetzi care vrea gladiole, ca m-am saturat cit sint de multe si iar imi rup miine spatele.
Alinutza sa te trec pe lista la ex... sau te las acolo, ca dupa aia e posibil sa ramii fara pupici
Cristina eu m-am vazut pe lista, dar nu ma supar daca mai primesc unul , asha dorm bine la noapte.
Cami si eu am vrut sa vorbesc cu Olga aseara, dar... nu eram la computator, am gasit doar mesajul de la ea. Oare Tony ce face, i-a mai trecut piciorutzul ?
Mirela noi asteptam aici pozulici de la petrecere
Gabitza vad ca a inceput sa-ti placa la casnicute , vezi ca aici se petrece rau tare dupa miezul noptzii.
Maria2mami nu tzie dor de noi ?
Acum va trimit pupici in ordinea numarului de pe tricou, revin... sper

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Uitai, chef fetelor ... si ceva dantzuiala...

bebelushelor... dans...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu sunt nervoasa.
ma enerveaza madamele care au plecat pe alte forumuri(treaba lor ) ,dar vin aici in continuare sa provoaca scandaluri.
sunt aceleasi care tot timpul se cearta si nu posteaza decat daca e rost de scandal.
totul le pute si nu le convine ca nu-s ele aici cele care taie si spanzura.
moamaaaaaaaa,ce m-am enervat!
si mai primiesc si ejde mesaje pe mail cu noul forum.mai ales Anamaria aia mi-a trimis vreo 2 sau 3.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

bey , banan la ce poza faina ti-ai tras in avatar nu ma mir ca esti " solicitata" si in alta parte.da ma manca limbutza cea veninoasa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bimilit

bey , banan la ce poza faina ti-ai tras in avatar nu ma mir ca esti " solicitata" si in alta parte.da ma manca limbutza cea veninoasa.

Lasa ca nu se supara Dana pentru atit. Danutza schimba poza, pune una cu fesele sau fesul intreg

Mergi la inceput

banano, unde ai disparut? schimbi poza? hai ca deja-s curioasa ce ne mai arati.

Mergi la inceput