mamicutze casnicutze (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

cum sa vb mai singura?
dar eu ce sunt aici?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

banana,ei hai ca nu pot sa cred!!! m-ai speriat nu alta!
ce cauti soro pe net la ora asta.eu culc copii in 30 de min ca e noapte la noi si tu nici in pijamale nu esti??

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

imi fac manechiura ,ca maine vine sotul.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

doamneee nu ca esti dusa rau !!!
astazi toata ziua ce ai facut daca nu sunt indiscreta?

foto

Mergi la inceput

banano,manechiura placuta
ma car sa bag cupii la baie si la somn ca ei nu au de facut nici manechiura,nici colegi de asteptat.Deocamdata

somn pufos si ai grija cum dormi cu mainile sa nu ti se duca oja

foto

Mergi la inceput

shopping,salata de boef ,internet si un pic de parc.
am tras o tura si pe la Selgros si era plin de chestii de Craciun. nu-mi venea sa mai plec. mi-am luat o decoratiune pt geam si castronas ,farfurie si canuta cu Craciun pt fii-mea,ca nu am suportat sa plec fara ceva. tare erau frumoase.

Dana

Mergi la inceput

fugi la copilasi!
noapte buna!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Mii de scuze de intarziere zic si eu LA MULTI ANI ALEXUTA!...sa cresti mare si frumoasa ,mereu sanatoasa ...sa-ti traiasca fetita ALINA

CAMI dulce la tine,eu am lipsit motivat,nu mi-a mers netul de luni,am crezut ca turbez de nervi...abia azi l-au repart,ufffff
Ce dor mi-a fost de voi!!!!!

Deci fetelor cheful nostru a fost BESTIAL,hahaha...a iesit foarte bine si copii au fost super fericiti...am poze jos in link...am bucatarie poze cu tortul si prajiturele ca alea le-am facut eu,restul a fost comandat dar foarte bune!!!

Acum recuperez cu treaba prin casa si mancare,ca sunt in urma...voi ce mai ziceti?

Nu am apucat sa citesc din urma,sper ca toata lumea e bine,sanatoasa!

Va pe toate si de maine intru in normal

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata!
cate un si o pt fiecare casnicutza.
azi e vineri, deci program scurt acu' plec si sper ca la 10 sa fiu acasa.
recuperez cu cititu' mai tirziu, acu' sunt pe

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput