Prematur !!
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
didi-anda spune:
ma bucur mult ca SARA este din ce in ce mai bine. ma uit tot timpul sa vad daca sunt vesti despre ea. multi pt SARA si AURA. S-AUZIM NUMAI DE BINE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
eva03 spune:
Am urmarit si eu povestea micutei. Sunt bucuroasa sa aflu ca Sara e din ce in ce mai bine. Le doresc atat mamei cat si fiicei multa sanatate, sa ia repede in greutate ca sa ajunga cat mai repede acasa.
mama lu' Claudiu
liliana29s spune:
Sara are 1480g si e bine, doarme mult se intinde prin tot incubatorul ca o balerina si daca ceva nu-i convine URLA TARE.
Laptele i-l primeste inca prin tubul de gavaj.Am inteles ca in momentul in care trece pe tetina o sa mai scada putin in greutate.
Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi
poze
ildikodrujit spune:
Nu e neaparat sa scada atunci cand trece la tetina. Alex a pus mult mai bine in geutate dupa ce a renuntat la gavaj. Ma bucur mult ca Sara creste si e bine si va doresc ca sarbatorile sa va gaseasca acasa. Numai bine si multi pusici
liliana29s spune:
Noi nici nu indraznim sa speram ca o sa fie de craciun acasa . Chiar glumind cu Aura spunem despre Sara ca e "grinciul care a furat craciunul" . Pentru cine nu stie la ce ma refer dati o cautare pe google .
Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi
poze
Davia spune:
Liliana sunt sigura ca o sa fie de Craciun acasa. Le da drumul acasa cand Sara are greutatea de 2200 deci mai ate de luat cam 700 de gr . e imposibil sa nu le ia in 5 saptamani . Cand va trece de la gavaj la tetina cred ca va stagnaun pik(cel mul 2 zile ) dar nu cred ca o sa scada in greutate . O s avedeti ca va fi cel maif rumos Craciun cu sara langa voi
danielac spune:
felicitari Sara! esti o luptatoare!
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE