Prematur !!
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Davia spune:
La multi ani Sara Maria!!! Sa cresti mare ,sanatoasa si frumoasa ......sa ii bucuri pe parintii tai.
Te pupa Ioana mea si a zis ca abia asteapta sa va jucati impreuna cand o sa fiti mai mari. (Ttal meu este din Galati .......bunicii mei sunt acolo deci este posibil peste cativa ani)
.
Multa sanatate .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BalMascat spune:
Asa e cu cei din strainatate, au cunoscut si experienta Romaniei si pe cea din afara.
Ostilitatea la ideile altora (pe motiv ca-s afara) provine si din ignoranta de care dam dovada cand scriem in propria noastra limba si habar nu avem cand se foloseste cratima.
Multa sanatate Sarei.
women13 spune:
Am vorbit cu Aura la telefon si a avut destule resurse sa-si revina din starea in care era. Este mult mai bine, priveste cu optimism, vocea este clara si ferma, este asa cum o stiu eu: o pragmatica si o luptatoare. Sara-Maria are 1,260 kg si este o mancacioasa, iar deocamdata nu pune probleme severe. Sa o tzina tot asa. Va sarut pe toti cei ce ati fost si sunteti alaturi de noi.
otto13dog
arinna spune:
quote:
Originally posted by BalMascat
Asa e cu cei din strainatate, au cunoscut si experienta Romaniei si pe cea din afara.
Ostilitatea la ideile altora (pe motiv ca-s afara) provine si din ignoranta de care dam dovada cand scriem in propria noastra limba si habar nu avem cand se foloseste cratima.
Multa sanatate Sarei.
Buna remarca.
![](floare.gif)
![](icon_smile_tongue.gif)
ildikodrujit spune:
Faptul ca Sara cere de mancare este un semn bun. Doar un copil sanatos plange de foame. Mai asteptam vesti bune. La Multi Ani Sara - Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lia/Lia.jpg)
Lia spune:
quote:
Originally posted by women13
Cat despre cei plecati din tara, si care au pierdut contactul cu realitatea romaneasca, numai de bine. Nu avem cum sa-i contrazigem, atat timp cat, ei habar nu au ce se intampla pe aici. LE MULTUMESC TUTUROR CELOR CE AU FOST ALATURI DE NOI !
otto13dog
women13,
![](icon_smile_8ball.gif)
(re)citeste regulamentul.multumesc pentru intelegere.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lia/Lia.jpg)
Lia spune:
quote:
Originally posted by BalMascat
Multa sanatate Sarei.
BalMascat-si asta e tot din categoria "asa nu!"
![](icon_smile_8ball.gif)
miki68 spune:
Astazi dimineata am intrebat o cunostinta, neonatolog la Cuza Voda, despre micuta Sara si mi-a zis ca ''ce sa faca, creste. e material bun''.
cristina d.