Parchet de lemn - cat si de unde?

Parchet de lemn - cat si de unde? | Autor: GabyHila

Link direct la acest mesaj

In curand suntem la faza parchet cu casa. Avem o firma langa Sibiu care face parchet de lemn si i-am chemat sa ne faca oferta.

Lemn de cires, 10 mm, 100 mp cu montat, plinte si etc.... 7000 de euro!!
Sa imi stea inima!

De pe unde v-ati mai luat parchet? Vreau neaparat sa vina sa monteze ei ca numa mesteri de doi bani gasesc.

Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Mai da chiar asa de scump sa fie, e enorm, nu.Noi aici parchetul pentru casa , l-am cumparat din ikea la 4 euro/m2 si il punem noi, Ne costa in jur de 1000 de euro la 146 de m2 cu tot ce trebuie pentru pus, dar il punem noi, si iesim foarte ieftin, si nici nu e asa greu de pus.
Mi se pare o aberatie sa dai 7000 de euro pe parchet pentru o casa.Incearca la magazine gen Praktiker, sigur vei gasi mai ieftin.
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Mda. din pacate Praktiker nu are parchet decat laminat. casa are parter si etaj. la parter avem deja laminat si am inghetat de frig. imi e groaza sa pun piciorul jos ca sta inima in mine...

m-am pus pe cautat mai departe. aberatie e ca parchetul in sine e 2500. restul sunt adevizi.... lac, plinte, borduri.. montaj..

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Nu vreau sa fiu Gica contra dar eu parchet din lemn masiv nu mai imi pun. Am avut numai probleme. Desi l-am achizitionat prin relatii si mi-au garantat ca lemnul e de foarte buna calitate si este mai uscat cu 2% fata de ce se afla pe piata am regretat ca l-am luat.
Mai intii s-a umflat la nici o saptamina de cind l-am pus (aici treaca - sa fi fost din vina sapei care poate nu s-a uscat bine)
Bun.. scos si repus... parchet irosit.. bataie de cap...
Pus la loc - intr-un an puteai linistita sa iti pierzi degetul mic de la miina printre bucatile de lemn. Acum risti sa pierzi mai mult de atit.

Mesterii au fost cu recomandare, parchetul luat cu pile. Zau daca stiu pe cine sa dau vina. Acum in noua casa am pus parchet stratificat si arata super bine!

Dada 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

da, si eu mi-am pus parchet de lemn triplustratificat , arata si se intretine foarte bine, plus ca nu mi-e frig la picioare ca si atunci cand calcam pe parchet laminat .... aveam parchet laminat la apartamentul trecut si am jurat ca nu mai vreau sa calc pe plastic ... lemnu-i lemn.
l-am cumparat din praktiker la vreo 800 000 lei / mp si l-am montat noi adica eu cu sotul.

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Parchetul din lemn de cires cred ca e mai scump decit altele. De ce nu cauti si alte firme care sa-ti arate oferta?
Poate cel din lemn triplustratificat ar fi o varianta. Cel laminat e si urit si tine rece, face un zgomot cind pasesti. Nu-mi place deloc.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

La Praktiker, stejar tip B ~45 RON / mp, tip A ~55 RON/ mp.

Mergi la inceput