cada sau cabila de dus cu cadita?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

BUNA!
Eu sunt fericita posesoare a 2 bai. Intr-una din ele am cada pe colt cu hidro de la ROROM ,facuta la Martplast Urziceni=15 000 000
iar in cealalta baie cabina de dus cu usi sticla si panel de hidromasaj de la Practiker = aprox.15 000 000 cu tot cu cadita, usi ,panel.
Daca ar trebui sa renunt la una dintre ele , nu stiu care ar fi aceea pt. ca dusul e binevenit cand suntem pe fuga iar cada isi face toti banii cand vrem relaxare. Totusi, cada e parca mai practica pt. ca acolo poti sa faci si dus .
In privinta culorilor recomand pe cele deschise pt. baile micute. Eu de ex, prefer culorile viisi combinatiile inedite de culori.Cea mai eleganta combinatie mi se pare ca e rosu-crem iar cea mai vesela oranj -vernil.
Spor la treaba si daca vreti, va mai dau sfaturi pt. ca am experienta in amenajari interioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai daca e hidromasaj e si mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Mi a, draga mea, unde ai gasit preturile astea?Eu am fost azi prin oas sa ma uit la preturi si cea mai iesftina cabina de dus pe care am vazut-o si arata cat de cat bine era vreo 40 si de mil. leiBanii astia nu-i dau niciodata pe asa ceva.Oare unde sa mai merg sa caut si sa gasesc ceva dragut si la un pret cat de cat bun?Vrem tot cu hidromasaj.Am vazut ceva ff frumos aici www.visaria.ro dar preturile sunt enorme.Au cazi si la 200 mil. lei.Cea mai ieftina si mai simpla cabina de us o au la 48 mil.leiAu mobilier f frumos pt. baie.Apropo de mobilier.Am azut pe internet la romstal un dulapior de baie suspendat,il puteti vedea aici http://www.romstal.ro/shop/www/index.html/categories|displaySubcategoriesPage/catID_1081/romstal.html care, sau nu vad eu bine sau .... nu stiu, dar acolo scrie 254,18 RON.Bunnn..Merg eu astazi la ei si intreb e dulapior.La ce pret cedeti ca este?La nici mai mult nici mai putin decat 13 mil.ron.Poate sunt eu inapoiata, dar nu cred ca acest dulapior poate fi la acest pet.Am vazut la Visaria, import, produse de lux, un lavoar cu tot si oglinda mare si dulapior la oglinda si dulapior la lavoar,mare si f frumos si era tot la acelasi pret ca acesta de la romstal care e facut la noi si nu e mare lucru delocM-am lamurit si cu astia.Asa ca, fetelor, va rog sa-mi spuneti unde sa merg sa gasesc ceva ca lumea..

Mergi la inceput

Dragele mele, obiecte sanitare la preturi avantajoase si de calitate f buna gasiti de la firma Martplast , care expune marfuri si in Practiker.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nadyana> am fost si noi pe la Visaria( tot ei au si Tempus-ul) cand cautam pt. baie, dar au niste preturi de cazi pe jos, un adaos foarte mare. Am aflat din surse sigure ca dif din pretul de catalog(importa si ei din afara..) si pretul de vanzare e de 2 ori aproape. Eu am gasit accesibile la pret la Vega, desi si cu ei am avut probleme..
La Romstal nu am fost insa, am mai fost la Dedeman.
Cabina de dus tot de la Vega, dar am prins una la oferta de anul trecut. poze gasesti in album..
Cabina de dus e in baia sotului, cada in baia mea..pana acum ne-am inghesuit mai mult la cabina de dus..din iulie de cand ne-am mutat in cada am facut baie cred de vreo 2-3 ori..poate la iarna mai mult..

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu as opta pentru cada. Daca vrei sa staiin apa ai uine, iar daca preferi dus, n-ai decat sa stai in picioare.

Daca in casa, sunt mai multe grupuri sanitare atunci poti sa pui si cada si dus cu cadita.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Kriss79 , mi-au placut culorile de la mansarda si mobila din zambila de apa!
Nadyana , du-te draga mea la Practiker sau la Brico Store ,ca sigur ai sa gasesti ceva la pret bun si de calitate destul de buna! Eu am renovat anul trecut si crede-ma ca poti gasi aceeasi marfa la firme cu nume , dar de nu stiu cate ori mai scumpa!

Mergi la inceput

Kriss,unde este Vega la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

nadyana,

Cada normala imi este foarte utila pentru baia fetelor. Mult mai usor imi este sa le spal in cada (pe care o pot umple) decit tot timpul la dus.
Mie mi-a fost utila cada si cind am nascut a doua oara (ca n-am mai apucat sa ajung la maternitate si am nascut in cada), dar asta-i alta poveste

Succes cu renovarea si multa putere!

Sivi - mami de doua printzese
Shirly (12.09.1999) & Danielle (27.03.2003)
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Doar ca..nu stiu daca avem Practiker in Iasi

Mergi la inceput