LAND ROVER Freelander...consum???
Raspunsuri - Pagina 2
diana904 spune:
Da, am Land Rover Freelander, de aproape 4 ani, doar ca e pe benzina...Am uitat sa-ti spun ca, ii mai creste consumul atunci cand folosesti aerul conditionat, dar sincer, mai mult de 11% n-a luat niciodata. E o masina faina....si rezistenta. Service-ul e nasol , atat la Bavaria cat si la Premium Auto.
loneanbianca spune:
...am vazutpe sait in germania si tare imi plac....am inteles ca motoarele diesel sunt mai fiabile. Piesele sunt scumpe? se gasesc? 9% nu mi se pare mult deloc....
diana904 spune:
Da, motoarele diesel sint mai fiabile...in general, nu numai la LAnd Rover. Piesele nu sint chiar ieftine...Service-ul face comanda si vin cam in 3 saptamani. Pana acum noi i-am facut reviziile si reparatiile la Bavaria si la Premium Auto, nu am observat vreo diferenta intre ele, acelasi sistem....parerea mea e ca nu au nici macar un surub pe stoc, ptr orice piesa se face comanda.
Ultima data sotul meu l-a dus la un service particular , langa Bucuresti, desi a fost acelaasi sistem al comenzii, macar au sosit toate piesele odata.
saddie spune:
Consumul e legat foarte mult de capacitatea motorului. De ex. un motor de 1.0 (Citroen C1) consuma f. putin dar si performantele sunt reduse.
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
daniella4 spune:
Da, stiu asta. Io's proprietara de ticozaur, care e ok dpv al consumului..doar ca se cam cere schimbat ca-i batran si nu mai poate. Nu caut cine stie ce performante ci doar un pret rezonabil si un consum mic.
..daca aveti idei...
saddie spune:
Pai in cazul asta te poti orienta spre un Citroen C1, Peugeot 106, Toyota Aygo, Chevrolet Spark (desi asta ultimul nu prea isi merita banii)
loneanbianca spune:
eu am Matiz...si sunt super incintata de el de oras...acum vreau sa il vand doar pentru ca am nevoie de o masina mai mare ....cu toate ca masina mea e din 2004 si inca nu are numai 9000 km...
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by saddie
Pai in cazul asta te poti orienta spre un Citroen C1, Peugeot 106, Toyota Aygo, Chevrolet Spark (desi asta ultimul nu prea isi merita banii)
De ce nu-si merita Spark-ul banii? Eu am auzit de bine de
el..