Oradea (13)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Mama e cu ideea bicicletei, dat fiind ca am pus amandoua kilograme in plus cam multisor si nu prea facem sport. Chiar maine vrem sa mergem pana la Metro sa vedem de-o bicicleta dar vroiam sa stiu pretul aproximativ.
N-am inteles motivele pt care sotul tau nu suporta bicicleta ergonomica.
De stepper nu stiam, dar am sa ma interesez. Tu de unde l-ai luat?

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Apoi daca n-ai inteles iti zic direct. Il deranja foarte tare saua la poponet. Si pe el si pe cumnata mea. Stepperul l-am luat din oradea nu mai stiu exact de unde (metro?selgros?)si a fost pupin peste 1 mil. Bicicleta a fost in jur de 100 euroi. Pupici.
Ps. Bicicleta nu era pliabila si ocuoa f mult loc.

Mergi la inceput

Scuze am vrut sa spun scaunul care e foarte rigid si nu poate fi inclinat.

Mergi la inceput

Merci Adela de explicatii. M-ai pus pe ganduri cu bicicleta, ca daca nu-i comoda la sezut, atunci nu-i va folosi mamei defel si vrem sa o luam impreuna. Poate tot un stepper e mai practic. Oricum dam o tura prin Metro azi, daca e disponibil fratelo sa ne duca. Macar sa vedem ce este pe-acolo si ma documentez si eu intre timp.

O zi frumoasa, oradeni!

Florile mele

Mergi la inceput

Am fost azi la Metro, ne-am uitat la toate modelele de biciclete si am realizat ca noua ne trebuie modelul cel mai scump, la 935 lei. Aceasta bicicleta parea cea mai solida, cu scaun reglabil, destul de solid, afisaj digital pentru viteza, distanta, calorii, puls.
M-am uitat si la stepper, dar nu era pentru mami.
Ne hotaram zilele astea ce luam, dupa ce vedem ce mai e si la Selgros, eventual Real.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

pt bicicleta exista pantaloni speciali cu o captuseala intre picioare si atunci nu te deranjeaza saua. E senzatie nasoala, parca ai avea un tampon imens intre picioare, dar macar nu te jeneaza:)
In rest eu zic ca daca e reglabila, isi merita banii. Nu trebuie sa fie neaparat magnetica, dar daca tragi vreo 20-30 minute zilnic, te simti foarte bine!

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Gabi, bicicletele pe care le-am vazut azi erau magnetice. De care biciclete mai sunt?

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

no, si eu am avut bicicleta, tot de-aia reglabila, cu afisaj digital pentru viteza, distanta, calorii, puls, marca Active,am luat-o la oferta din Metro, dar.....abia am asteptat sa scap de ea, ca singura ei utilizare era de suport pt uscat rufe.
Si mi-am luat aparatul de vibromasaj-ala cu benzi, ca eu sa pot sta si el sa lucreze, dar din pacate, pe asta nu pot usca rufe...

Adela, da' ce s-a-ntamplat la gradi??

Sanatate la toata lumea si numai bine!!!!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Simina eu una n-as da 10 mil pe o bicicleta. N-ai ceva cunostinte care sa poata sa-ti imprumute una sa vedeti cum va descurcati cu ea. Uite nici Cristina nu e prea incantata de bicicleta. M-am inteles de ce crezi ca stepperul nu e pt mama ta. Mama are 63 ani si a fost super incantata de el in asa masura incat vroia sa-si ia unul.
Cristina azi sunt bine dispusa si chiar nu vreau sa-mi stric ziua amintindu-mi de sarbatoarea de la gradi. Si asa sunt pregatita sufleteste sa port o discutie la nivel inalt cu directoarea si nu vreau sa-mi treaca nervii pana atunci.Ideea e ca intreband fata unei educatoare (care e de scoala si tot vine printre copii nostri)de ce e suparata, raspunsul a fost "nu sunt dar am puroi in gat" . Rezultatul Tudor dupa o absenta de 3 sapt de la gradi, cand in sfarsit a fost prezent 4 zile, muceste. Apoi imi vine sa mor.No, ca iara m-am incins.Gata. O zi buna. Pupici

Mergi la inceput

Adela, sanatate lui Tudor! Imi pare rau...

No - cat despre bicicleta, m-am enervat rau aseara, asa ca inclin sa nu mai iau nimic. In plus imi trebuie loc bunicel in casa pt ea, iar la noi fiecare loc e ocupat. Pe de alta parte ma gandesc si la pret si la faptul ca in timp va devenii "piesa de muzeu".
Stepperul l-am incercat prima dat ieri in Metro (aveam senzatia ca sunt in avion - la prima utilizare). M-am gandit ca mama nu-l poate folosi, daca n-are un punct de sprijin.
Este stepper si cu maner la 340 lei, ala mi s-a parut mai practic, avand in vedere ca pedalele mergeau un pic in unghi si astfel solicitau si coapsele mai bine.

Florile mele

Mergi la inceput