Oradea (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Foarte repede, ca fug la ore. Da, apartamentul nostru e oarecum vis-a-vis de Casa Mov. Adica intre Casa Mov si parculet. Da di ce Daria, m-ai vazut? Pupici.
Ps o sa va invitam la noi (pe toti piticii in cautare de spatiu de joaca) dar numai dupa ce ne devirusam. Nu glumesc, pe bune. Revin mai tarziu cu ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Ally, deci Alexia nu se lasa la Andrei?Andrei e acum mai bine, mai are antibiotic pana duminica inclusiv si doctorita mi-a zis sa nu-l duc luni la gradi, sa-l las o zi fara antibiotic acasa. Asta referitor la ce ti-a spus tie doctorita Alexiei.Apoi, cate bordee atatea obiceiuri!! Oricum important e sa se faca bine toti studiosii de la gradi si sa nu se mai imbolnaveasca in graba!!!!!
Apropo de activitati pe vremea asta, nu stiti ce este la Teatrul Arcadia? Ca noi am lipsit de vreo luna de la spectacolele de duminica, iar pe net nu gasesc nik!

SANATATE SI NUMAI BINE VA DORIM!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sanatate maxima tuturor oradenilor cu mic cu mare !
Sa aveti un we fain si mai calduros

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

salutare!!!
Ce faceti pe frigul asta, mai iesiti pe afara??

gabi- lasa nu mai sa se termine data viitoare asta i important

adela- ti am trimis un pm citeste l te rog daca ai vreme.. mersi

aveti idee ce inseamna glicemie de 70 daca limitele sunt intre 75-115 parca? atat i a iesit lui cristi si bineinteles calciul aproape la limita minima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

glicemia asta e o.k. Inseamna ca n-a mancat dimineata, nu? Stiu ca am avut si eu odata astfel de rezultat in timpul sarcinii si dr mi-a spus ca e o.k. Dar cred ca Adela stie mai bine ca mine:)
Azi am mers fara Lili la Dacia, pt ca tuseste si ii curge nasucul. Deocamdata o tratez cu homeopatice. Se simte bine, se joaca, se bate, are pofta de mancare:)
Si eu sper sa terminam data viitoare tot divortul. Ca tare m-am saturat sa apartin de familia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Vai fetelor ce frumos ninge. Tudor abia a adormit. Era frica sa nu vina cumva Mos Craciun si el sa nu-l vada.Vroiam sa scriu mai multe dar sunt rupta de oboseala si mai trebuie sa invat ceva. Asta e. Mama mea are o vorba: omul invata toata viata si tot prost moare. Asa sa fie? Pupici si pove pe maine. Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

off dragul de el... dar n-a venit mosul, nu? ca noi am adormit...
Spor la invatat!!!! Vei avea examen? Sa ne spui cand sa-ti tinem pumnii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Stiti cumva daca azi este teatru de papusi la arcadia??

Mergi la inceput

m-am uitat in Bihari Naplo, la sectia maghiara a fost spectacol ieri, deci la sectia romana ar tb sa fie astazi. Dar asta e doar o presupunere:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mercedes - intra pe bihon.ro . Cu cine mergi ? O duci si pe mandra mica ???
Gabi - tinem pumnii sa treaca repede "buba", stii tu care :-) Sanatate multa si lui Lilisor !

Noi am fost afar`, e frig si plin de balti ... va dati seama cum am ajuns acasa ...
O duminica fana tuturor si MULTA SANATATE !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput