Noua aparitie pe forum
Buna, fetele,
Of, de cand tot tip si nu ma aude nimeni! Vreau si eu sa ma conversez cu viitoare mamici de gemeni si pana acum n-am gasit pe nimeni. HELP!
Sunt in 25 saptamani si 4 zile si voi avea fetita si baietel si, din cate se vede, fetita e mai "dura", mereu il cotonogeste pe fratiorul ei.
Deci, viitoare mamici, hai sa discutam!
Giuli
Raspunsuri
claujro spune:
Bine ai venit pe forum!
Aici ai incercat?
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=68
Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,1 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei
Laura25 spune:
Giuli bun venit pe forum. Intra la "Mamici si viitoare mamici de gemeni" si intalnesti multa lume cu care sa faci schimbi de experienta. Sanatate maxim, sarcina usoara si te asteptam cu mai multe detalii despre tine si mogaldetzele din burtica
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Gabbriela spune:
bine ai venit pe forum, sarcina usoara si bebei sanatosi
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Tine aripioara asta, voinice
Theodora spune:
Bun venit!
Si eu sunt o mamica de gemeni,dar mai putin activa in ultimul timp...deh,au crescut copiii si am devenit mai stiutoare,am doi baieti Alexandros si Yannis de 4 ani jumate...dar daca intri la subiectul recomandat mai sus,ne gasesti pe toate si vei gasi sfaturi!!!
Avem poze la semnatura!
--------------------------------------
Happy 2 be back! www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=188&cid=999" target="_blank">POZE IN ALBUM
Gabbriela spune:
nu merg pozele de la semnatura...
quote:
Originally posted by Theodora
Bun venit!
Si eu sunt o mamica de gemeni,dar mai putin activa in ultimul timp...deh,au crescut copiii si am devenit mai stiutoare,am doi baieti Alexandros si Yannis de 4 ani jumate...dar daca intri la subiectul recomandat mai sus,ne gasesti pe toate si vei gasi sfaturi!!!
Avem poze la semnatura!
Happy 2 be back! www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Theodora" target="_blank">POZE IN ALBUM
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Theodora spune:
Gabriela,eu le vad...ia vezi www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=188&cid=999" target="_blank">ACUM
Nici eu nu vad poza in forma mica,dar daca apas pe patrarel,se deschide!!!
Happy 2 be back! www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=188&cid=999" target="_blank">POZE IN ALBUM
Gabbriela spune:
theo ma duce la pagina cu toti membri dc cu album, si sa imi aleg de acolo ce vreau ... ori nu au acceptat inca pozele tale, ori albumele DC iara isi fac de cap
Sanatate si numai bine
Gabbriela spune:
daca ma log on cu numele si parola, dar in vechea versiune a forumul vad 2 poze, de cand erau gemeni micuti bebelici, si inca 4 cu X adica alea nu se pot viziona.
Nici macar pozele mele nu le vad si de ceva timp in urma le puteam vedea...
Sanatate si numai bine
dia_b spune:
Bine ai venit printre noi, si multa sanatate tie si micutilor! O sa vezi ca mamicile de aici sunt destul de ocupate dar mai reusim sa mai si postam din cand in cand. Te asteptam cu vesti si intrebari!
Dia & 1+2
angi_gemeni spune:
quote:
Originally posted by Theodora
Bun venit!
Avem poze la semnatura!
Theodora, ce surpriza! Bine-ai revenit!!! Si eu sunt foarte putin activa, as zice, chiar, deloc activa. Am foarte putin timp la dispozitie, mai intru din cand in cand si mai citesc.
Si noi am crescut - tre' sa pun niste poze recente - am inceput gradinita, este bine, ne place si incercam sa ne "civilizam". Sunt alintati peste masura, eu sunt foarte ocupata si nu mai am deloc rabdare cu ei, dar imi impun sa nu-mi ies pre repede din pepeni.
Te pup si ii pup si pe cavalerii tai!
Pe toate mamicile cu gemeneii lor si pe viitoarele mamici de gemeni, le imbratisez si le doresc numai bine!!!
Angi&Andrei&Andreea
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/professoressa12/my_photos