Spalati gresia, faianta, cada cu otet sau cum?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

fetelor in vara asta am inlocuit in toata casa tevile pt. incalzire,s-au taiat cu flexul si a zburat rugina peste tot. de cada,care era uda, s-a lipit rau de tot mai ales ca nu puteam sa stau cu carpa in spatele meseriasului sa strerg imediatr.am frecat cam cu tot ce ati mentionat voi dar nimic,nu se ducea si gata.m-am dus la chimice si am intrebat.vanzatoarea mi-a recomandat vechiul si uitatul detartrant Nufarul.nu va spun cat de usor s-a curatat,aproape instantaneu.si a ramas alba si lucioasa,cum demult nu fusese.cu produsele astea moderne frecam de ma saturam si rezultatele mult mai slabe.mai aveam si o problema cu cada care are panta si face mereu piatra care se ia f. greu si tot mai ramane cate un pic .acum pur si simplu imaculata in 10 min.si nu miroase greu ca clorul ci chiar un parfun discret si placut.si pretul 60000 1L. hai ca i-am facut reclama de zici ca eu il produc.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc fetelor.
Stii Ortansa ca ma gandeam si eu la asta? Si mamaia de la tara le freca cu cenusa si nisip.
Dar nisipul sau buretele abraziv nu zgarie? Voi ce spuneti?
Gabriela deosebit de utile siteurile! Mi le-am pus la Favorite si tare ma tenteaza multe de pe acolo pt. ca nu miros (fixul meu...)
Multam, multam tuturor!

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

nisipul zgarie rau de tot, cenusa nu chiar asa ... deacea recomand soluti pe baza de otet.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Laura detartrantul e foarte bun intr-adevar la curatat insa ataca cada. Asa incat ai grija, nu-l folosi prea des. In cazuri precum povestesti tu e ok, n-ai ce face. Dar nu ti-as recomanda sa folosesti detartrantul mai des de o data la cativa ani buni. O sa observi ca ti se ingalbeneste cada si treptat o sa se duca si luciul, o sa devina mai mata, mai aspra, nus tiu cum sa-ti explic.

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

sare mare, grunjoasa peste care se toarna otet. face minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

AQUAJEBBO-aparat care scote abur,curata fara sa folosesti substante chimice!

"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Eu cu DOMESTOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Gabbriela, minunate link-uri, multumesc. Subscriu si eu la ideea cu aparatul cu aburi. Curata bine, zero chimicale.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Subscriu si eu la ideea cu aparatul cu aburi. Curata bine, zero chimicale.

Si eu! Am uitat ca instalatorul ne recomandase sa cumparam unul si n-am mai ajuns. Pana atunci incerc cu otet, bicarbonat si altele de pe linkurile Gabbrielei.

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sint unele foarte bune sub $100. Eu il am de ceva timp si sint foarte multumita. Poti curata orice cu el. Merge bine si la cuptorul de la aragaz.

Mergi la inceput