Viorica si Ionica de la Clejani
Pe cine credeti ca vad in revista STAR americana alaturi de Johnny Depp? pe Viorica si Ionica de la Clejani
cica e trupa preferata a actorului si se aude ca mai mult ca sigur vor canta la nunta lui cu Vanessa Paradis
Tot in respectivul articol mai scria ca cei doi au primit 10,000$ ca sa zboare pana in Los Angeles sa cante la o petrecere a actorului
In america cei doi se prezinta ca Taraf de Haidouks - romanian gypsy band
Raspunsuri
michelle7 spune:
aici e un interviu cu johnny depp in care vorbeste de ei
http://www.johnnydeppfan.com/interviews/worldmusicawards.htm
asiza spune:
...cam atat am avut de spus despre ei...in general imi place muzica tziganeasca adevarata, insa astia....mi-e rau again!
Oana 30+ cu Denis Cristian
Personality can open doors, but only character can keep them open!
silvia_d spune:
de ce ti-e rau,mai?ce-ai cu ei?muzica tiganeasca,lautareasca...etc...asta sunt ei,asta canta ei...acum,ce-ai vrea,vioricai sa-i placa farmacologia si determinantii matricelor?
diadaniela spune:
a mai ,ce naiba ,canta muzica lautareasca.
de ce atata sila pe voi?
si daca lui J.Deep ii place muzica asta,ce? oricum nu e prima oara cand sunt chemati la el. acordeonul lui Ionita e cadou de la Johnny.
a spus intr-o emisiune la MTV.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
EVA-DATA spune:
quote:
Originally posted by asiza
...cam atat am avut de spus despre ei...in general imi place muzica tziganeasca adevarata, insa astia....mi-e rau again!
asta este si parerea mea.
quote:
de ce ti-e rau,mai?ce-ai cu ei?muzica tiganeasca,lautareasca...etc...asta sunt ei,asta canta ei.
nu am nimic cu muzica tiganeasca,insa imi pare rau ca ei nu sunt in stare sa cante aceasta muzica,ci doar sa afirme ca sunt interpreti ai acestei muzici.
Cat despre fluturasii Vioricai...si porumbeii pe care ii scoate pe gurita...n-are rost sa vorbim.
eva
roxivan spune:
quote:
Originally posted by EVA-DATAquote:
Originally posted by asiza
asta este si parerea mea.
quote:
de ce ti-e rau,mai?ce-ai cu ei?muzica tiganeasca,lautareasca...etc...asta sunt ei,asta canta ei.
nu am nimic cu muzica tiganeasca,insa imi pare rau ca ei nu sunt in stare sa cante aceasta muzica,ci doar sa afirme ca sunt interpreti ai acestei muzici.
Cat despre fluturasii Vioricai...si porumbeii pe care ii scoate pe gurita...n-are rost sa vorbim.
eva
Sunt de acord cu tine.
diadaniela spune:
Michelle ,ai vreun link de la revista?
mai imi clatesc si eu ochii prin revistele voastre ,ca de ale noastre sunt satula si alea care-mi plac mie apar la 2 saptamani.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana