M-am hotarat......adoptie(40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Sal'tare!
Aduc precizari suplimentare: NORMAL ca e propunere de intalneala in gashka. Deci duminica, 26 noiembrie. Ora si locul...la latitudinea dvs .

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

26 nov. zici mimsi? ok, eu sunt de acord...
la fel zic si, locul si ora la latitudinea dvs.
noi putem si dimineata si dupa amiaza
asteptam propuneri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Fetelor , noi am fost azi la Teatrul de Papusi si a fost "tzupel metzo" , adica super misto.Merita sa mergeti.
Sambata viitoare mergem din nou , va fi Alba....Daca mai sunt amatoare , e la Teatrul Tandarica la sala Lahovary ( prin spate pe la Mc-ul din Romana ).Era plin de copii dintre care unii abia se tineau pe picioare si chiar ma intrebam daca intelegeau ceva dar spre surprinderea mea au fost destul de atenti.
Daca mergeti , nu uitati sa luati niste flori ca la sfarsit copii se duc la actori si le ofera iar Maria s-a suparat pe mine ca nu i-am cumparat si ei flori ( deh , uitasem ).
Boo boo , ultima oara cand am fost la Zoo , Maria a fost mai interesata de garduri decat de animale.Se uita la ele dar parca tot mai bine era sa se cocoate pe toate gardurile.Oare mai stau afara animalele pe vremea asta sau doar cateva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Fetelor, ce mai faceti, ce mai ziceti?? A mea printesa e bine, smechera si scumpica foc in continuare, timp de-as avea mai mult si sa ma joc toata ziua cu ea! Taticu e fff mandru de odoarea lui, si ea ne pupa si ne strange in brate pe toti, Elsa e putin terorizata ca o urmareste cu caruciorul(cainele).
Va pup si astept vesti, noi in zilele astea (22) implinim 1 an de cand ne cunoastem fata!!!
Pupici si zile frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Heloo !
FLORY sa-ti traiasca crestinul !
Si spor la munca ,daca-i cu placere !
PATRI va doresc multi ani fericiti alaturi de Patricia !
DAPHNIE (am eu ce am cu tine) nu cumva intre timp a venit mosu'?

Noua miine ne depune dpc-ul dosarul pt finalizare...sper sa terminam inainte de craciun !
Dar sigur nu ne va accepta schimbarea prenumelui deci va trebui sa-l schimbam dupa.
Chiar,cum se procedeaza? vine hot. definitiva si apoi se schimba certificatul,nu-i asa?
Parca spunea una dintre fete ca a schimbat prenumele,dar nu mai retin cine.Ce acte trebuie si unde sa ma duc?
Ca parca am inteles ceva de monitorul oficial...
Va pup,si mai vin !

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Simo, ma bucur ca "ai ceva cu mine", n-a venit Mosu' inca, se lasa asteptat. Se misca tare greu lucrurile pe la noi, ce sa mai zic ...
Asteptaaam si nu mai avem rabdare, am inceput cumparaturile pt. cea mica sa ne treaca timpul mai repede.
Iti doresc succes cu finalizarea si cu schimbarea prenumelui, poate reusesti cu amandoua o data.
Un pentru toate fetele si pentru toti bb-ii.
Ce mai faceti Aissa, Corina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Daphnyie ,daca la mine te refereai (sau poate la Urziceanu ?) ,noi suntem asa si asa .Adica eu si Andrei suntem la a2a raceala consecutiva (ne-o dam de la unul la altul) ,teoretic Andrei a inceput gradinita da nu a fost decat cateva zile .Sper sa-si revina cat mai repede ca m-a innebunit ca el merge la "gadinita " ,"a copii " si la tanti Silvia ( o ingrijitoare de acolo ) pe care o striga toata ziua .

Vo doresc sa va aduceti bebe-ul cat mai repede acasa !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Ma bucur sa aud vesti despre voi, Corina, sanatate si tie si lui Andrei, sa va faceti bine repede
Intrebam si despre Corina Urziceanu, n-am mai auzit nimic de ea, sau poate nu am mai citit eu tot, nici despre Aissa n-am mai auzit. A fost cam liniste pe aici in ultimul timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Minnie spune:

Simona,noi am schimbat prenumele direct la tribunal.Daca era sa ma iau dupa juristul DPC,nu-l schimbam,chiar si inainte de intrarea in sala mi-a zis sa nu cer ca nu-mi va aproba.Eu aveam certif.de botez la mine,si cand ne-a intrebat judec.daca avem ceva de zis,eu am spus DA.Juristul a facut fete fete,pt.ca eu (ca sa ma lase in pace)i-am zis "bine nu voi cere".Si am spus ca dorim schimbarea pren.,pt ca asa am dorit dintotdeauna sa o cheme pe fetita noastra.Judec.s-a uitat la bine,si scurt a zis"se aproba".Chair si cei de la primarie s-au mirat si au zis ca sunt primul caz,dar daca unii raman descurajati....Deci ,sfatul meu, i-ati curaj ,cere in instanta,nu iti taie nimeni capul,si daca aproba scapi de o gramada de acte.Va doresc bafta.
Eu ma laud cu o Papusa care la 11 lni merge de rupe,e superfrumoasa,cuminte,mancacioasa,ce mai,Dumnezeu a fost fff.darnic cu noi.Va doresc tuturor fericirea care e la mine in suflet.
Va pupa,mamica cu Smantanica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Mamica de smantanica,m-am simtit tare bine citind postarea ta, eu de cateva zile ma gandesc la cum era acu un an, cand am cunoscut-o pe minunea mea, cat am cautat-o, cat am luptat si cat am sperat, si cum am simtit ... si la fel i-mi doresc sa va simtiti toate care inca cautati, merita tot efortul din lume, pt ca rezultatul este...veti vedea si voi cum e!!! Dar ma bucur ca veti ajunge si voi aici, si la randul vostru veti da speranta altor viitoare mamici care lupta pt puiutul lor!Intr-adevar, Dumnezeu este foarte darnic cu noi, si si eu ii multumesc zilnic pt asta! Patricia ne aduce atata fericire cat nici n-as fi putut crede!
Va pupacesc pe toate, cu bebici si viitori bbici!!!

Mergi la inceput