M-am hotarat......adoptie(40)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Felicitari Ioana !Sa-ti traiasca baietelul !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Super mamico! Acum poti sa iti schimbi semnatura! Sa fiti fericiti impreuna!

Avem poze noi cu o tunsulici! De aici sper sa se vada, albumul 2 ani si 4 luni. (nu stiu cum naiba pot pune link direct catre o poza ca inteleg ca asa nu se vad, numai daca dau link catre toate albumele....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Felicitari IOANA! Sa mai intri sa ne povestesti cum va acomodati!

NICO,DAPHNIE,unde sinteti ?

Aissa superba poza cu "ingerasul zburator"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Felicitari Ioana! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ingeras.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

...ei, dragii mosului si ai babei... povestea cu acomodatul e o poveste complicata. Toata lumea a spus ca-i greu, dar nimeni nu a descris acest "greu". Oare la cursurile acelea pentru parinti se descrie prima saptamana? Problema este ca nici mie nu-mi vine sa spun in ce ce a costat greul. Prima zi a fost cumplita (in conditiile in care bobocul meu era relativ obisnuit cu mine pentru ca i-am facut multe vizite). Astazi e a patra zi si este muuuuult mai bine. In mod cert, sotul meu a fost sprijinul meu sufletesc (norocul meu ca are mult umor).

ioana, mamica de boboc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi si sa ne impartasesti poznele pe care in curand le va face.
Acum ca ne-am inmultit simtitor de la ultima intalnire , ce-ar fi sa ne mai vedem si noi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by ioanaalice

...ei, dragii mosului si ai babei... povestea cu acomodatul e o poveste complicata. Toata lumea a spus ca-i greu, dar nimeni nu a descris acest "greu".

Ioana, mama de boboc, povesteste-ne si noua povestea cea complicata cu acomodarea... Poate mai sunt si altii (altele) ca mine, care vrem sa stim cam la ce ne putem astepta in anumite cazuri.
Desigur, daca poti povesti.
Pupici!

Mergi la inceput

Felicitari si Ioanei, mamica de Mihai Alexandru!! Ma bucur foarte mult pentru voi, asa cum ma bucur pentru orice implinire a celor care scriu aici (sau doar citesc )

Mergi la inceput

Andreeee, mami de Marie , pupam fetele si subscriem la ideea de intalneala!
Propunem sambata sau duminica, dar nu astea ca suntem in deplasare.

Mergi la inceput

Nu v-am spus ce surpriza mi-a facut baiatul meu... sa uitat asa tandru in ochii mei si m-a luat de dupa gat, zicand: "iubitul meu!"... (pt ca nu stie sa zica "iubita mea", zice si el cum aude )
V-o amintiti pe Qsar cat de topita era cand i-a facut fiu-sau o faza asemanatoare? Atunci doar am invidiat-o, acum va doresc si voua sa traiti senzatia asta divina... Am ramas asa, cu un zambet agatat de coltul gurii... plutesc...

Mergi la inceput