Aissa iti fac galerie sa rezisti tentatiei de ai mai da suzeta de rezerva
Nu va urez inca la multi ani pt ca fac rev. acasa cu Patricia si taty...deci o sa mai intru..ca nu prea-s fan programe tv..
Dar de pupat va pup pe toate
SIMONA si PATRICIA
Nema tarie! Aseara am spalat-o pe cap si, cum mai nou nu ii place operatiunea, era ffff nervoasa asa ca am cedat si i-am dat-o. Mai incerc...macar sa reusesc sa o tina numai la somn si tot ar fi o reusita. Mi-e mila de ea, ce Dumnezeu sa fac?
Hai ca facem revelu' impreuna daca intri pe net, eu sunt sigur cu calculatorul deschis si maine seara ca de 2 ani eu fac revelionul pe chat aici pe DC, numai acum nu-s lamurita cu chatu, mere au ba? Chiar ma duc sa intreb la generale.
La multi ani !Un nou an fericit ,plin de bucurii !
Ps:Nico ,felicitari !Iti tin pumnii sa-ti aduci baiatul cat mai repede acasa .
Mama lui Andreiutzu
La multi ani! Sa dea DD ca 2007 sa fie plin de bucurii pentru noi toti si pentru cele ce ni se vor alatura in anul nou ce tocmai a inceput, toata lumea sa isi gaseasca repede bebicii si sa finalizeze rapid! Sanatate, bucurii si tot ce va doriti!
LA MULTI ANI ! sa aveti un an bun, cu sanatate, bucurii si impliniri ! alexa si mami
La Multi Ani!!
Sa aveti parte de tot ce e frumos si sa fiti sanatosi.
Pupici,
Flory si Andrei si
Rares
LA MULTI ANI! cu multa dragoste si din partea noastra. sa aveti parte de multe, multe bucurii si impliniri in noul an. Lorelei si