M-am hotarat......adoptie(40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danatim spune:

Aissa, LA MULTI ANI si indeplinirea tuturor dorintelor.
Va multumesc din suflet pentru urari si pentru ca v-ati amintit de noi chiar daca eu intru destul de rar.
Dar asta nu inseamna ca nu-mi incep fiecare zi de lucru citind noutatile voastre.
Eu n-am prea scris caci am tot asteptat sa intru si va dau o veste buna in ceea ce priveste avansarea actelor dar se pare ca mai trebuie sa astept. Si dupa a 5-a infatisare la tribunal, judecatoarea a decis o noua amanare solicitand prezenta mamei naturale. Cum acea persoana nu are de gand sa apara nu stiu cat o sa ne mai amane. Oricum a 6-a infatisare va fii pe 19 ianuarie (exact cand se va implini 1 an de cand am adus-o acasa) si eu tot sper ca urmatoarea va fii si ultima.
In afara de asteptarea asta care ne macina putin, pot spune ca fetita meu Ioana e un ingeras de copil si n-as mai putea concepe viata fara ea (ca toate mamele de aici bineanteles). De 1 saptamana merge singurica, fara nici un sprijin. Sambata i-am taiat si motul si a suflat si-n lumanarea de la tort. As putea scrie pagini intregi ca sa-mi laud copilul dar e normal caci fiecare mama simte asa.
In orice caz toate fetele de aici care am fost deja binecuvantate cu un copil suntem niste norocoase si le doresc si celor care inca asteapta sa-si gaseasca cat mai repede odorul.

V-am pupat,
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

La multi ani, Aissa ! Sanatate si fericire alaturi de cei dragi
La multi ani Ioana ! Sa cresti mare si sa ii bucuri pe parinti !

Scuze pentru intarzierea cu care va urez dar n-am mai intrat pe forum de o saptamana. Insa vin acum cu o veste buna, vineri o luam acasa pe pitica Dupa ce ne-au tinut in sah atata timp, acum in sfarsit am reusit sa ne vedem visul cu ochii. O sa avem intr-adevar niste sarbatori fericite.
Pentru ca nu stiu daca reusesc sa mai intru cat de curand pe aici (din motive de bb mic si mamica neexperimentata) vreau sa va urez de acum Craciun Fericit si un Mos bogat , iar Anul Nou sa va aduca sanatate si implinirea dorintelor voastre.
Va pup pe toate si va transmit cate un pic din fericirea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

aissa, danatim, va doresc din suflet un calduros la multi ani si bineinteles sa fiti mamici fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Daphnye!!!!!!!!
22 Decembrie?
Este ziua cand am luato si noi pe Maya.Inca o victorieeeeeeeee!!
Sa fiti fericiti!!!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Super veste Daphnyie!!! Bravo, bine ca ai reusit! Sa aveti niste Sarbatori minunate in familia intregita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Corina, multumim, acum mi-am dat seama si eu de coincidenta.
Se pare ca Mosul are de lucru mult in perioada asta, doar mai multe fete au primit cadoul inainte de Craciun, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

DAPHNYE ma bucur din toata inima pentru tine!!!
Sa nu cumva sa te faci ca n-ai timp si sa nu intri sa ne povestesti primele impresii
Nu stiu cit are fata ta(daca ai mai spus,scuze)Si cum o sa o cheme?
Asa vesti bune sa tot primim !

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Felicitari Daphnyie !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Felicitari Daphnyie!!

Sa va de-a Dumnezeu multa sanatate si fericire voua si ingerasului vostru.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput
Mergi la inceput