M-am hotarat......adoptie(40)
Raspunsuri - Pagina 15
simona dragusin spune:
Buna.
Eu m-am referit la ce face dpc-ul cu hainutele....
Nu cred ca ajung la maternale....
Eu,spre exemplu,cind am luat fata in plasament,am semnat ca mi-au dat si hainute
Sa nu ma intelegeti DF gresit !N-aveam nevoie de hainutele lor,dar daca m-au pus sa semnez,inseamna ca a existat un buget alocat pt hainutele copilului !
SIMONA si PATRICIA
ilinca_tomescu spune:
Buna fetelor!
Sunt intr-o criza continua de timp, dar intru macar sa va spun ca sunt cu tot sufletul alaturi de voi, nu v-am uitat si sper sa pot cat de curand sa recuperez!
Poate ne vedem si noi inainte de sarbatori. Ce frumos ar fi! O sa incerc cat de curand sa intru din nou la voi
Pana atunci va doresc tot binele din lume si va imbratisez pe toate cu drag
ioanaalice spune:
eu nu am decat cuvinte bune pentru dpc si maternale. Au salarii mici si, chiar daca dpc (adica statul) le da bani pentru hainutele copiilor, nu cred ca le sunt suficienti (mai ales daca e un copil de varsta 0-3 ani care creste repede).
Cred ca hainele sunt mai putin importante, conteaza afectiunea cu care ii inconjoara pe copii. Piticul meu, care este inca la maternala, e atasat de ea, pentru ca il ingrijeste cu multa dragoste. Sper ca trauma momentului cand se va desparti de ea si va ajunge la noi acasa, sa fie cat mai mica.
ioana, viitoare mamica
aissa spune:
In sfarsit promoveaza si d-na Bertzi o idee buna: concediul de adoptie. Am vazut acum la stiri ca vor sa propuna un concediu pt familiile care adopta copii mai mari de 2 ani, pentru a facilita adaptarea in familie a copiilor mai mari de 2-3 ani. Inteleg ca va fi ceva similar CIC-ului, dar cu o durata mai mica, de cca 6 luni. Oricum, e doar propunere, dar macar vad ca se gandesc si la adoptatori macar o data.
Mmmaria spune:
Zaaaau?
Chiar ca este o idee buna, cum de le-o fi dat asa ceva prin cap?
In alta ordine de idei, poate este prea devreme dar nu stiu cand mai am timp sa intru pe net, vreau sa va urez Sarbatori fericite voua, familiilor voastre si puiutilor vostri.
Va pupam pe toate
ilinca_tomescu spune:
Buna Ziua!
Uite ca am reusit sa citesc si eu macar capitolul asta! Ma bucur sa va regasesc si sa vad si lume noua.
Andreea K, pe cand un fratior? Si pe mine ma bate gandul, de fapt imi lipseste doar putin timp sa umblu dupa acte pentru inceput, dar cred ca asta nu trebuie sa fie o scuza. Ma intreb doar daca Maria o sa inteleaga si o sa accepte sa imparta bratele mamicii si jocurile cu tati, ca e asa intr-o faza foarte iubareata si lipicioasa. Se tine dupa mine si la WC si cand umblu prin casa se apuca cu manuta de pantalonii mei si o tarai dupa mine. Inca e mititica si vrea in brate si giugiulita si mangaiata tot timpul. Ii place sa i se spuna cat e de frumoasa si ce grozava e! Asa e foarte bine pentru ca noua ne vine sa o pupam si sa ne minunam de ea tot timpul. Mai vrem copii, si nu vrem sa asteptam prea mult, dar trebuie sa ne gandim un pic la diferenta de varsta, ca sa aibe nevoi diferite si sa nu fie in competitie. Asa cred.
Avem si noi o veste buna, adica am finalizat adoptia, dar parca nu mi se pare asa un pas important ca atunci cand am luat-o pe Mariuca acasa! Acum au fost doar acte, atunci a fost un pas mult mai mare.
Fata mea e o scumpete, intelege din ce in ce mai multe din lumea asta, e o bucurie si o onoare sa o vad crescand. Asa cum bine zice si Rozi, uneori ma intreb daca merit atata fericire.
Fetelor, cred totusi ca meritam, suntem cele mai bune mamici pentru puiutii nostri si dumnezeu stie cat i-am cautat si cat i-am chemat si cu cat devotament le veghem pasii si visele. Pe mine ma face asa de fericita Mariuca, incat rad mereu cand sunt cu ea, si eu nu sunt razareata din fire. Asa ca fata mea vede numai fericire si e si ea fericita si razareata la randul ei.
As fi vrut sa ne revedem! Dar ma uit acum pe calendar si vad ca sambata e deja 23, probabil toata lumea e cu pregatirile de Craciun. Si eu ar trebui sa fac curat si prajituri...
Toate cele bune!
simona dragusin spune:
LA MULTI ANI AISSA!
Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi !
Si daca faci tort(diplomat!)sa ni-l arati si noua !
SIMONA si PATRICIA
florypop spune:
La Multi Ani
Sa traiesti mamica de fetita frumoasa. Sa fii sanatoasa si sa iti aduca Mos Craciun un Fat Frumos.
Pupici,
Flory si Andrei si Rares