Racusori, la apel! (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela77 spune:

Hello fetele,

Inca un (d)racusor la orizont:

08Iulie 1977 - ascendent in leu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Daniela 77 bine ai venit printre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

daniela, bine ai venit....sa vii zilnic la cafea!
fetelor, va uitati la "dansez pt tine"? va place?
ma duc in pat..la tivi
o seara minunata va doresc!

Sa facem ceva pentru Barbye!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata si astazi dau eu cafeaua si un ceai.
Eu nu ma uit la dansez pentru tine pentru ca nu receptionez protv-ul.dar m-am uitat la antena 1 la tablou de nunta.
In rest va urez o zi buna si sa aveti spor la toate cele
Iar pentru Cristina distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello hello...
acusica plec spre casa...adika vreau sa bantui putin prin oras, ajung la mama sa iau mancarea pt spital si hop la spital domle k nu am ajuns deloc. situatia nu e prea roz dar ce sa fac...asa m-am saturat de probleme..de-as putea sa le ignor...
angela, si eu ma mai uit la tablou de nunta cand imi amintesc. de multe ori se intampla sa ma uit la tv numai la culoarea lui la cat de obosita sunt.
fetele..somati??? prezenta acus o fac

Sa facem ceva pentru Barbye!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Dau cafeaua!!!!!!!!!!!!!
Daniela bine ai venit printre noi! Zi repejor cum bei cafeaua ca e calda si bunaaaaaaaaaaaaaaa!
Mire, prezent intarziat! Da ce sa fac daca in sfarsit mai sta si consortu pe acasa! Si mai mult! Ma mai si taraie la cumparaturi! ( Fir-ar.......... Ca m-am obisnuit sa cheltui mult si cum intru intr-un magazin cum mi se lipeste ceva de mana)
Cristina, sper ca te-ai distrat la nunta! Si ca ti-a placut faleza noastra! Cookie, zic eu unde a fost nunta: la Cina!
Angela, ai vazut nunta lu Arabu? Dumnezeuleeeeeeeee, o noapte intreaga numa manele! Tre sa fii bine ca sa suporti o noapte intreaga de dat din buric! Si sa mai suporti si : pentru sora, pt fratele, pt bunica, pt ginuta, pt, pt.... fara numar! Apropo fetele! Stiti care e culmea manelistilor? Sa conduci o masina fara numar, fara numar................
V-am pupezat si o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Neata si de la mine! Buna cafeluta ta july ... mai buna ca a barbatelului meu care cred ca vrea sa ne omoare,de a turnat in cana de dimineata , crema de cafea
Mire io ma uit la Treno dei desideri de pe Rai Uno ... e un format original si super realizat, fata de tampenia de emisiune cu surprizele lui ametita de andreea
Desii mi-ar placea sa ma pot uita si la "Dansez pt tine" ... mi-a placut prima editie si cred ca si a doua e la fel de bine realizata.Sau nu?! Problema e ca ambele emisiuni sunt pe post in acelasi timp si daca e sa aleg, atarn balanta inspre Treno dei desideri careia ii dau 10 cu *** si toata atentia mea
la restul fetelor din gasca
Daniela77 bine ai venit in ...sedere placuta si indelungata
Hai ca eu merg sa ma apuc de calcat rufe ...

bye bye

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna seara fetelor!
Doar ce am vorbit cu Mirela si am vesti proaste. A murit bunicul finutei ei. Nu o sa prea fie prin zona zilele astea. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Buna dimineata!haideti la cafeluta calda,!
MIRE CONDOLEANTE,DUMNEZEU SAL IERTE SI ODIHNEASCASE IN PACE!
DANIELLA77 bine ai venit si sedere placuta!
Restul fetelor va dulcic,si va spun ca suntem bine ,mai putin eu ,am gatul cat un butoi si cu febra 40 ,dar in rest suntem bine ,si mai sunt si trista acum cu MIRE ,si nu mai am cuvinte sa scriu !am sa intru mai des ca am schimbat ADSL ca facea figuri si mereu nu aveam conexiune !
MIRE SUNTEM ALATURI DE TINE SI CAPUL SUS!!!!!!!!
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mirela, Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!

Bone, sanatate multa si ai grija de pitica, sa nu care cumva sa-i dai si ei raceala!

Fetelor, a inceput o noua saptamana de munca!
Trezirea si la treaba!
si o saptamana frumoasa, fara probleme!

Mergi la inceput