Racusori, la apel! (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Azi va ofer eu cafeluta. Stiu ca nu am mai intrat de vreo 2 zile, dar sunt atat de prinsa cu invatatul si un asa mare stres!!!
July, aseara ti-am ascultat sfatul, si am fost impreuna cu sotiorul prin oras!!!
O zi minunata si un weekend frumos!!!

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Cristina, multam de cafeluta! Buuuuuuunaaaaaaaaaaaaa rau! Asa as mai fi dormit nitel ca e ultima zi de concediu, dar ti-ai gasit! A fost bun sfatul meu, nu?
Angela, la mine aglomerat e sfarsitul lunii. La tine vad ca inceputul!
Silvana, a trecut sciatica? Sa faci poze momosica si sa ne trimiti si noua!
Mirelus, vin si eu in Bucuresti? Sa te ajut la cheltuit bani? Ca sunt experta!
Hai va pup si o zi lejera sa aveti ca vine Week-endul. Eu, ca de obicei, maine o sa fiu la curte! Sa-mi tineti pumnii, poate in sfarsit imi dau drumul la caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Cristina ce buna a fost cafeaua.Sa ne mai faci,asta doar asa ca sa mai iesi din cartile tale.
July ce sa-i faci asa e la servici.Stai sa intre si Menna sa ne spuna cum e sa vorbesti cu primarii.Oricum vad ca si Mirela e prinsa la job deci.........
Sylvana wk placut.
Acum va pupacesc pe toate si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

salutici si pupici.
va simt lipsa...
a inceput week end-ul meu...
silvana.ady .. cu intarziere dar te-am trecut pe listuta
ma retrag..ma duc sa ma uit la dansez pt tine.
week end placut va doresc
pupicei

Sa facem ceva pentru Barbye!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Dragi racusoare, lipsesc si-n weekeeed...nu, nu muncesc, de data asta e de bine...plec la Bucuresti la cununia civila a unui prieten ...asa ca sa ne "vedem" luni cu bine!

Sa aveti un weekend grozav!

Mergi la inceput

buna dimineata (daca la ora asta se mai poate considera dimineata)
ma gandeam k astazi sa va servesc eu cafeaua
sper sa o gustati cu placere
eu o beau si ma imbrac si plec prin oras. dar ne auzim seara. in sfarsit m-am odihnit.
cookie...distractie placuta!
o zi superba tuturor!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

AM intrat sa va urez o duminica minunata!!!!! EU una nu mai am rabdare si stare...de azi intr-o saptamana e examenul

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Mergi la inceput

adika nu v-a placut cafeaua mea? ati intrat sa o vedeti?
o zi minunata va doresc
cristina..stai calma...trece! si o sa fie ok!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Na seara fetele!Apar si eu dupe un vichend de cosmar. Ieri am fost toata ziua la curte unde m-a chinuit mama cu un ratoi. Facut foc afara sa parleasca animalu, eu sa intretin focu sa fie"para". Al draq foc nu a vrut domle sa stea la locul lui nici mort. Mama urla la mine ca dau foc la casa, eu la ea ca fac ceva pe ratoi, etc. A urmat faza a doua, cand ma apuc sa fac balet pe geamuri sa le sterg cu acetona de negreala aia de termopan. M-am chinuit eu vreo ora cu sarg. Da sa iasa, nu vru domle!Tot patate de cauciuc sau ce draq o fi ala!Ba mai mult am facut si niste dare de toata frumusetea pe geamuri! Consortul meu, din exces de zel a confundat un cui cu degetul si si-a tras un ciocan zdravan peste deget de curgea sangele ca la fantanile arteziene! Da-i draci si nervi pe el de nu va pot explica, eu cu ratoiul, va cam dati seama ce a iesit!Pe la 5 plini de draci amandoi ne extragem spre locuinta personala, unde ii frigem o cearta, asa, ca sa ne racorim. Si dupe aceea plecam la un chef. Ne-am intors pe la 2, dilaila amandoi si azi dimineata o luaram de la capat. Trezit tarziu, cu fata la cearsaf. Si.......... vizita la socrosenie! Nu stiam domle de unde atata amabilitate! Dar se lasa de sec si trebuia terminata mancarea de dulce ( Oiiiiiiiiiii ce rea is). Plus ca ne suna mama personala sa ne spuna ca au bagat boilerele aseara sa faca si ei o baie ca tot omu si sar sigurantele de parca e foc de artificii. Da-i si un drum la curte cu electricianul in dinti. Noroc ca intre vizita la socrosenie si electrician, am avut un episod de cumparaturi. Pe cuvantul meu de la mine punctul G nu e intr-adevar la sfarsitul cuvantului shoppinG. Asa zambitoare eram dupa!!!!!!!!!!
Iaca asa fu vichendu meu!
Mire, zau ca as fi nevut nevoie de cafeaua ta!
va pup si va urez o sapt usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Buna sa va fie inima (d)racusoarelor!

Eu parca sint invers cu fusul orar. Cum am ajuns la serviciu m-au prins astia in niste sedinte care au tinut toata ziulica, de parca n-as fi avut nimic de lucru...

Mirela, tare as fi avut nevoie de de la tine dar s-a cam racit intre timp...

July, mama, las' ca o sa vina si vremea ta la "curte". Inteleg ca esti proaspata si gata sa incepi o saptamina de la capat ...
Chestia cu shopping-ul nu am priceput-o. Eu sint mai . Ti-a placut sau nu, domle?

Cristinelu, tin-te tare pe ultima suta de metri!

(Mi s-a inchis explorer-ul asta de doua ori pina acum in timp ce scriam post-ul asta si a trebuit sa-l scriu de la inceput de doua ori. Daca mi se mai intimpla o data o sa innebunesc sigur ).

Mirela, mi-ai gresit data de nastere pe prima pagina. Eu sint pe 24.06.

Noapte buna si o saptamina usoara la toate!

Pa.

Mergi la inceput