tauroaice (19)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

andreea - ce mare e alex! la anul merge la scoala?
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Andreea, da la varsta asta tre sa mai vina si cu mamicile...????
Ca eu de aia nu prea ma trage inima sa organizez ziua copchilului... ca ma trezesc cu mult mai multi adulti decat copchii..
Si ma gandeam ca.. las ca mai creste el mare si scap de parinti.

Le scriu in invitatie "va rog sa-l aduceti la ora xx si sa-l recuperati aproximativ la ora yy".

Gaby, sanatate lui Stef. Sa sti ca bantuie viroze la greu, mi-a zis pediatrul ca si adultii au facut complicatii uracioase.. gen otite, pneumonii...

Vad ca va agitati cu cadouri... Noi cam zicem pas anul acesta. Noroc ca sunt cate unele luate din vreme. Apoi de ce mai sunt bunici, unchi si matusi?!

Eu.. cum ma stiti.
Daca intervin noutati, ceva special,.. gasim noi o cale sa le comunicam.

.. dar nu uitati, sunt cu ochii pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Avem pozici noi, incepand cu asta

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Lexi de unde ai cumparat ingerasul? E tare frumos, vreau si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

LExi, sa-ti traiasca printesa:) Vad ca la capitolul "par" mai aveti de recuperat
Amarantina, ai mei se comporta ca doi frati adevarati. Aia mica se joaca numai cu masinute, de papusi sa nu auda. Ma mir cum de o intereseaza puzzle-ul cu Barbie. In rest se bat toata ziua, pana pe la 9-10 seara cand incepe adevarata "fratie" adica susoteli si chicoteli in camera lor, de multe ori pana la 11 seara
Andreea, noi doar in clasa I am facut prima zi de nastere cu colegi de clasa, dar atunci era cum zici si tu: pe invitatie am scris clar ca va invitam intre orele 15-19 la ziua de nastere la adresa cutare si va asteptam cu drag. La 7 fara cateva minute au venit mamicile sa-si recupereze odraslele, am mai stat la povesti un pic, am mancat ce a ramas din tort si au plecat toti:)

ex- gabibarta

Mergi la inceput

ruxandra - ma bucur sa aud ca sunteti bine toti. pupici din partea noastra...de la mic la mare...sau cum vrei tu!
lexi - e o frumoasa....nu cred ca mai e nevoie sa spunem...stii si tu prea bine! sa fie sanatoasa...ca restul se rezolva!

Mergi la inceput

Amarantina, ingerasul l-am comandat din catalogul Quelle.
Gabi_K, Maria e cheala in fata si pletoasa in spate. Are o chica de pot sa-i fac codite

www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

lexi - stai linistita. perisorul ala din spate o sa-i cada! asa ca fa-i coditze cat mai poti!
pupam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Gaby, acum ai linistit-o pe Lexi:))))))

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Sa stiti ca mie nu-mi pare rau daca ii cade parul asta ca eu tot sper sa il faca ondulat cum il are sotul meu si asta nu prea pare ondulat
Fetelor, tineti-mi pumnii, azi am inceput serviciul...

Mergi la inceput