tauroaice (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

azi pe la 14-15 ma duc acolo:) cu Lili... deci nu stiu pe la ce ora ne intoarcem:)

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu o sa dau mai putin pe-aici in perioada urmatoare pentru ca pe langa raceala Mariei mi-a picat o traducere maaaare asa ca folosesc fiecare minutel liber ca sa lucrez la ea.
Azi-noapte la 4 a apucat-o pe Maria mea o criza de nas infundat de ne-a disperat pe amandoi. Pana la 6 jumate n-am reusit s-o linistim. Asa ca acum sunt chiauna. Ce-as mai dormiii

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Lexi, vorba colegei mele: mai bine nopti nedormite din cauza colicilor si a nasucului infundat decat din cauza unei adolescente care s-a dus la discoteca...:)))))

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Deci, Gaby, este o minge mai mare care sare si vorbeste la 65 RON si este minge mai micutza cam cat pumnul meu la 17 sau 18 RON, asta insa nu vorbeste.

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

mersic... cam scumpa...
pupici tuturor.

Mergi la inceput

pai... asa mi s-a parut si mie:(

ex- gabibarta

Mergi la inceput

neatza.
oricum, multumesc.
pupici la toti taurasii nazdravani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

un salut calduros si de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Si noi sintem curioase, chiar oare unde o fi Ruxandra ?

Pupici la tauroaice (a se citi tauritze), o saptamina buna si fara evenimente neplacute, sanatate si liniste sufleteasca.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

ruxandra nu raspunde la telefon...nu stiu nimik de ea..banuiesc ca ne-ar fi anuntat, nu? sper ca nu s-a intamplat nimik rau!
pupici.

Mergi la inceput