tauroaice (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Noi la gradi ne pregatim de serbare... si cantam toata ziua cantece de craciun:))))

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

gabik - si noi ne pregatim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza sa-ti traiasca nepotelul.
Gabi K vreau si eu cintece de Craciun , dar deocamdata ma multzumesc cu pu-pu-pu (pupaza din tei) si la-la-la.

Mai fetelor, eu ma gindesc cu groaza ca trebuie sa leg de calorifer bradul de Craciun, ca sigur il rastoarna motzata mea sa-l cerceteze, ce si cum.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

neatza.
io o tin din petrecere in petrecere....azi e ziua baiatului cel mare al nasilor.asa ca deseara mergem la mc.
abia astept sarbatorile.
pupici.

Mergi la inceput

cgaby, la multi ani piticului si distractie placuta!
Danelutza, incearca globuri de plastic sau de carton:))))
Se pare ca Lili e o.k. cel putin daca ma orientez dupa pofta de mancare:) Azi dimineata mi-a mancat sandvisul in drum spre gradi...
Mai nou iar se trezeste cu o foame de lup... pana acum a rezistat pana la micul dejun, dar mai nou cum isi deschide ochii, prima ei reactie e sa ceara de mancare:)

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Gabi K e bine daca maninca, inseamna ca se simte bine. Buna ideea cu globurile, dar tot il leg de calorifer
Gabitza te petreci cam mult de cind esti casnica !
Va pupicesc pe toate tauritzele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

cgaby sa va traiasca nepotelul!!!

Eu sunt cu nervii prastie (vorba unei fete de pe forum). E deja a 4-a oara in 2 luni cand ajungem la Grigore Alexandrescu. Ieri a apucat-o pe fii-mea o tuse, da' tuse nene, de nu se mai oprea...Asa ca am fugit cu ea la spital. Acolo soc: ne-a zis ca asta mica are bronsiolita si trebuie internata si ne-a dat trimitere la Marie Curie ca noi de spitalul asta apartinem. Eram terminata, va dati seama. Am mers la Marie Curie si acolo dupa ce a ascultat-o pe Maria si a sucit-o pe toate partile ne-a zis ca nu are nimic la plamani si ca nu are de ce s-o interneze. Ne-a dat tratament cu ser fiziologic. Azi dimineata am sunat-o pe pediatra Mariei sa-i spun ca nu mergem la vaccin si i-am povestit ce-am patit aseara. Ne-a chemat la ea la cabinet si ne-a zis si ea ca nu are nimic la plamani (Slava Domnului!) dar ne-a dat tratament pentru mucisori si pentru tuse ca sa prevenim bronsiolita. Asa ca iar imi indop copilul cu medicamente...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Lexi sanatate multa.
Gabi K baga un oki pe mesajele de pe Gabibarta, ca pe gabi actual cica nu primesti, probabil n-ai activat mesaje private.

Mergi la inceput

lexi - of...prin cate treceti. multa sanatate mariei.
da...ma betivesc...
va pupic.mai vb maine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Gabi K e bine daca maninca, inseamna ca se simte bine. Buna ideea cu globurile, dar tot il leg de calorifer
Gabitza te petreci cam mult de cind esti casnica !
Va pupicesc pe toate tauritzele

Mersi! Mi-am verificat mesajele... si m-am luminat:))))

ex- gabibarta

Mergi la inceput