Mamici din Arad...??? (54)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, ma bucur ca Nicolas e ok, sanatate lui Alesio!

Gabi, la Dragos cel mai bine ii trece tusea cu ambroxol.
Nu mai citi prospectele, mai ales la reactii adverse., daca stai sa citesti si la "banala" aspirina sau paracetamol sunt reactii adverse. Uite ce scrie in agenda medicala la ambroxol (asta ca sa fii mai linistita):Contrar altor mucolitice, Ambroxolul nu determină tulburări ale barierei gastrice; astfel, practic, nu are efecte adverse si este bine tolerat.

Carmen, Adelina e mai bine, multumim. Ma bucur ca deja il lasa pe Ovi acasa, cred ca sunteti mai linistiti sa fie acasa.
Hai scrie-ne si tu cum faci limba.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, se distrara pruncii. Biata Mela s-a suparat ca pleaca Dudutz, dar las ca ne mai vizitam noi. Toata iarna....

Mie limba imi place cel mai mult fiarta si cu sos de maioneza si mujdei. Beton. Si mai mancam tot asa fiarta si cu mujdei si cu mamaliga. Mie limba facuta du sos de rosii nu-mi place.

Ioana, super ca e totul in regula cu Nicolas!

Pupici puiutilor bolnaviori!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Tudor iar a facut febra, asa ca nu l-am dus la gradi. nu stiu cat are ca nu ma lasa sa i-o iau.vad ca nu-i scade cu Nurofen. O sa incerc Panadol.
Eu nu am gatit limba niciodata. Imi faceti pofta.

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Gabi, imi pare rau de Tudor ca e bolnavior! Ioana cum e?
Cand nu-i scadea febra la Dragos eu ii puneam supozitor Novocalmin si avea efect bun intotdeauna.
Da-i Nurofen si Panadol alternativ.
Dragos a ramas cu tusea,tuseste rar dar nu stiu cand scapam de ea.

Noi vrem sa iesim afara putin ca n-am iesit de 2 zile, dar nu stiu cum e vremea ca parca vrea sa ploua, s-a innorat, dimineata era soare.

Restul fetelor, ce faceti?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Am fost afara, de jumate de ora am intrat in casa, e fain si nu e frig deloc.

Adelina a adormit si eu plec sa mananc ceva ca mor de foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Carmen ati ajuns acasa?Parca azi trebuia sa mergi dupa Ovi in Ungaria, nu?

Si noi am iesit azi afara dupa aproape o saptamana de stat in casa(ba a plouat, ba Alesio era prea bolnav...ba n-am avut eu chef).A fost bine...si nu foarte frig.

Acum sunt si eu racita ...sper sa scape Nicolas...sa nu ia si el(si eu si Alesio suntem mari tusitori..)

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

La Multi Ani tuturor celor ce poarta numele de Mihai/Mihaela si Gabriel/ Gabriela!

Mergi la inceput

La multi ani Gabi!

La multi ani Mihai!(sotul Cristinei)

Ce fac bolnaviorii?

Carmen, cum e Ovi, a venit acasa?

Merg si eu sa iau micul dejun si apoi iesim afara.

Adelina, tocmai se chinuie sa-si bage tot pumnul in gura.Mai nou scoate suzeta(o impinge cu limba) si baga pumnul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Hahaha..m-a sunat dom' primar sa imi spuna la multi ani Asta chiar ca e prea de tot . Mai bine si-ar vedea de treaba lui.
Clau, merci
Am inceput sa-i dau antibiotic lui Tudor, ca nu se mai putea. Ii scadea un pic febra, dupa care iar era fierbinte,
Cum se manifesta alergia la penicilina?

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Gabi, ar trebui sa te bucuri si tu ca te-a sunat d-l primar!
Ce antibiotic ii dai la Tudor?
Alergia la oricare medicament (nu doar la penicilina) se poate manifesta de la cateva bubite pana la soc anafilactic. De ce intrebi?

Mergi la inceput