40 cu + sau - (cap28)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

buna ziua la toata lumea!!!!

ma primiti in clubul vostru??? pe 30 decembrie am implinit si eu...20 de ani ...pe cite un picior!!!!

ma cam sperie cifra, dar sper sa ma obisnuiesc repede, ca e a mea, muncita cu sudoare..

va sarut pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

bine ai venit mama Lia! Si la multi ani cu intarziere!
Si eu fac peste 4 luni cate 20 de ani/picior... insa nu ma sperie deloc gandul. Inca n-am trecut de faza blugilor si a mp3-ului...

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Bine ai venit mamaLia!Eu fac in mai 45...nu ma sperie...sufletul e inca tanar...Fetelor unde sunteti?

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Buna seara tuturor ,fiti bune si primiti-ma si pe mine in clubul vostru ,ca tot caut sa-mi fac un grup de prietene virtuale ,si de-abia dupa multe citiri v-am gasitpe voi .sunt tinerica 40 pe un picior dar cu mintea ca la 20.va citesc si cred ca sunteti tare dulci si sa va spun de mine

Mergi la inceput

Buna dimineata!Am facut cafeluta!Unde ati disparut?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

misulescum, bine ai venit!
N-am disparut, doar am avut de lucru...

Mergi la inceput

Misulescum, bine ai venit!povesteste-ne!eu te ascult cu drag!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!Am facut cafeluta!ce mai faceti?eu am emotii mari azi!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Multumesc Gabi ,multumesc Doina ,sper ca nu datorita mie ,fetele nu mai scriu pe aici,nu de alta dar am citit capit.anterioare si mi s-a parut ca sunt niste fete f.active si super.E cam tirziu ,dar beau o cafea si m-am gandit sa intru pe forum sa vad ce mai e.Am o fetita pe clasa l ,si pina acum am facut treburi administrative ,un pic de ordine spalat de vaseetc. nu va mai plictisesc cu lucruri de-astea.Eu va pupicesc pe toate va doresc noapte buna ,mai intru si pe altceva.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by misulescum

Multumesc Gabi ,multumesc Doina ,sper ca nu datorita mie ,fetele nu mai scriu pe aici,nu de alta dar am citit capit.anterioare si mi s-a parut ca sunt niste fete f.active si super.E cam tirziu ,dar beau o cafea si m-am gandit sa intru pe forum sa vad ce mai e.Am o fetita pe clasa l ,si pina acum am facut treburi administrative ,un pic de ordine spalat de vaseetc. nu va mai plictisesc cu lucruri de-astea.Eu va pupicesc pe toate va doresc noapte buna ,mai intru si pe altceva.

Sa-ti traiasca fetita! Cum se descurca cu scoala?

Mergi la inceput