All about Constanta (81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Dupa o pauza binevenita, va spun Hello again!

Joi-duminica Moieciu, vreme super, aer curat, copil fericit ziua, iar seara la culcare "Mami hai acasa, vreau in patutul meu, la jucariile mele, plange Pooh dupa mine..." iar dimineatza: hai, trezeste-te, e ziua, sa plecam acasa!" La plecare se obisnuise fata, dar timpul expirase!

Urat afara, vine iarna! Noi vorbim despre Mos Craciun, invatam cantecel... ne pregatim!
July N-am facut vaccin, o tinem cu oscilo si vit.C. Dupa operatie se pare ca Alexia mananca mai bine, adica nu mult, ci cursiv. Sunt multumita ca pana acum a avut doar mucisori o singura data, fara febra si altele. Daca ar fi fost neoperata sigur ar fi urmat o repriza de febra-antib.

La multi ani Dumitrilor!

Plecam la servici( toti 3), o zi calduroasa va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor.
e criminal de frig, is 3 grade acum. groaaaaznic!
Crix bravo, imi pare bine ca Alexia e ok dupa operatie. spor la invatat poezele si cantecele cu mosu'
mamacita, da, ai dreptate. am sa incerc gelul de arnica. si tocmai m-am aprovizionat de la o firma expozanta cu niste truse super de scos fire si schimbat pansamente, totul steril...o minune. oi fi avut vreun presentiment? cat despre colegi....nu pune la suflet, o sa le treaca! conteaza sa fii tu ok si stapana pe tine...ca totul
vine de la sine dupa aceea.
si la noi a fost caldura aseara...sper sa fi fost un fenomen general in tot orasul .
Camelia reparati rapid defectiunile....sa trimtiem gigacaloriile si la voi
pupici tuturor, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

un buna dimineata degerat si de la noi!!!
stie cineva de ce nu a ajuns caldura in tomis nord? sau nu e un fenomen de cartier si o avea blocul nostru ceva defectiuni... ca eu nu mai stiu ce sa fac, ma plimb cu caloriferul dintr-o camera in alta si de abia a inceput frigul; m-am gandit cum as putea sa ma incalzesc ... da' copiii?
drept pt care nu am chef de nimic, as zace sub paturica... dar ramane la stadiul de inchipuire ca trupa s-a marit cu una bucata sot/tatic si vrea papa bun, ma duc sa ma incalzesc la aragaz!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Vladis, eu stau in Tomis Nord (mai jos de Brotacei) si am avut aseara pentru prima data caldura, nu a mai trebuit sa punem radiatorul! Incepusera sa faca probe inca de duminica seara. In mod sigur este de vina blocul vostru! Sper sa se rezolve cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Si la noi au bagat de aseara caldurica. Deja am pus la uscat sosetele si caciulite. Ce imi place ca se usuca mult mai repede.

Ege super pozele deci in concluzie a fost super concediul. Vreaaaauuuuuuuu si ioooooooooo.

Tatiana poate reusim sa ne intalnim azi ca soata mea e mai nerabdatoare ca mine sa incepem. Te-am sunat acu o ora pe fix da nu erai. Mai perseveram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Crixia bine ai revenit dupa pauza de la Moeciu.
Si noi am avut o pauza de o sapt. pe la inceputullui octombrie. Dar e asa de departe...mi se pare ca s-a intamplat anu trecut si nu au trecut decat vo 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Moamaa, ce vintoase pe-afara, nu-i nici de scos ciinele…
Tatiana, mie Alisia mi-a virit niste bancnote in masina de spalat, le-am scos ferfenitite odata cu rufele. Cind era mai mititica, era locul ei preferat de depozitare. Pina am capatat obiceiul de a verifica inainte de a baga rufele, am spalat la greu tot felul de obiecte, inclusiv un pix care mi-a patat o bluza pe care o iubeam si care a devenit intre timp rochita ursuletului.
Mamacita, si noi suntem fani arnica, avem un gel homeopat, « Arnigel », supereficient in toate cazurile de accidente usoare. Tot cu el m-am tratat si de febra musculara, caci primele sedinte la sala m-au ucis, abia ma puteam misca.
Doamne fereste, Rox, sa nu fie cazul de scos niscai fire… Noi n-am avut niciodata accidente de-astea cum auzeam la Sinzi, cu singe si rani de cusut, cred ca m-as fi pierdut toata.
Crixia, la Moeciu ati fost doar in weekend ? Si noi am vrut sa dam o fuga la munte simbata trecuta, dar pina la urma am aterizat la Dervent. A fost frumos, mai ales ca am si pescuit putin, am facut picnic si ne-am jucat in padurice. Duminica am avut carnaval, unde Alisia a fost sirena si a cam tremurat in rochita cu bretele. A iesit bine, totusi.
Saptamina viitoare plec in Serbia la un seminar. A mai fost cineva la Novi Sad, ce e de vazut pe-acolo ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cand va aud de frig si vant mi se ridica paru in cap...aici ieri a fost foarte cald...io de abia astept sa se mai racoreasca si la noi (stam non stop cu aerul conditionat pe rece in casa...si in clasa la gradinita!!!)
De Craciun vom merge in Chicago si trebuie sa ma apuc sa cumpar haine groase de pe acum!!!! Sa vada si copilul zapada pe anul asta!!!

Azi e Halloween si avem sarbatoare la gradi...DAvid va fi Peter PAn si eu ce altceva decat....vrajitoare...

O sa pun si poze...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Cand va aud de frig si vant mi se ridica paru in cap...aici ieri a fost foarte cald...io de abia astept sa se mai racoreasca si la noi

auz ia mai potoleste-te, da? ca acu cateva zile te plangeai ca a fost frig
Gabi nu stiu de novi sad ca nu am servit dar cred ca e frumos, uita-te nitel pe inyourpocket.com, parca au ghid al orasului. cat despre fire....sper sa nu mi se confirme feeling-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Profit de faptul ca mai stau doua minute la birou si va spun ca m-am intors de la munte, unde vremea a fost superba (se vede ca a stat Roxana acasa ).

Copiii au fost amandoi raciti cat am lipsit si nu am fost prea linistita, asa ca nu m-am bucurat de vremea frumoasa. Acum suntem mai bine. Mai e putin racit Stefan, dar cum azi noapte a fost mai bine, sper sa fie spre vindecare. Pe Maria am dus-o la gradi, pare ok, doar ca mai tuseste din cand in cand.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput