Multumiri!!!

Multumiri!!! | Autor: emee

Link direct la acest mesaj

"Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile"1Tesaloniceni5:18

Daca ai tendinta de a gravita in jurul aspectelor negative ale vietii,si nu in jurul celor pozitive,atunci ar trebui sa rostesti aceasta rugaciune:"Chiar daca imi trag patura peste cap cand aud desteptatorul si cu greu ma tarasc jos din pat,multumesc pentru auz;sunt multi oameni care nu aud.Chiar daca abia imi tin okii deschisi in soarele diminetii,multumesc pentru vaz;sunt multi oameni care nu vad.Chiar daca cu greu ma dau jos din pat,multumesc ca pot face efortul de a ma trezi;sunt multi oameni care sunt fara putere.Chiar daca prima ora din zi imi este neordonata,ciorapii sunt pierduti,painea este arsa si baia este ocupata,multumesc pentru familia mea;sunt multi oameni care sunt singuri.Chiar daca masa de dimineata nu arata ca si in reviste si mancarea nu este echilibrata,multumesc pentru mancare;sunt multi oameni care sufera de foame.Chiar daca rutina slijbei mele este monotona,multumesc pentru oportunitatea de a lucra;sunt multi oameni care nu au un loc de munca.Chiar daca ma plang uneori si as vrea ca circumstantele in care ma aflu sa nu ma limiteze,multumesc pentru darul vietii;sunt multi oameni care si-au ratat viata.Iti multumesc Doamne pentru toate acestea si pentru inca 1001 de alte binecuvantari de care mi-ai facut parte fara sa le merit."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Multumim pentru rugaciune, emee

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Multumim si tie pentru rugaciune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

E foarte adevarata si buna buna aceasta rugaciune!
multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Multumesc lui Dumnezeu pt ca sunt sanatoasa si pt ca are grija de noi in fiecare zi
Emee tie iti multumesc pt aceasta rugaciune

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

cum se spune ' mare adevar ai grait '
multumesc pentru aceste randuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Foarte frumoasa si moderna rugacine.Multumim

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput