Ingineri fosti, viitori.....(8)
Raspunsuri - Pagina 9
lunna27 spune:
Salut!!
Ce-i pregatesti Anca...ne tii asa in suspans...te intreb ca e si ziua sotului meu si chiar nu i-am pregatit nimic,spre rusinea mea 
Dana
Paul(6)
Ana Maria(2) 
gabibarta spune:
Katik, sanatate lui Krisztina! Si noi am mers cu tusa luni la gradi, azi n-am dus-o, dar cred ca de maine va merge din nou:)
lunna27 spune:
Katik,ma mir ca ti-o primeste cu antibiotic la gradi
,la noi sunt cam severi si nu primesc copii sub tratament.Oricum sanatate si sa se faca repede bine
Aaaa si eu am stat o sapt cu amandoi ,ca cel mare nu a vrut la tara
,nu va zic ce zile am avut 
Dana
Paul(6)
Ana Maria(2) 
gabibarta spune:
Dana, dar de ce tb sa spui ca e sub tratament???:))))
daca ii dai de 3 ori/zi, asta poate fi si dimineata inainte de plecare, la 4 la intoarcere acasa si la 9 seara la culcare. Eu asa procedez, insa daca copilul e cu febra sau are semne vizibile de boala (somnolenta, lipsa poftei de mancare, lipsa chefului de joaca) atunci nu-l duc. Daca insa abia ii potolesc pofta de lup, face tam-tamul obisnuit in casa, n-are decat sa mearga la gradi![]()
lunna27 spune:
Gabi,eu ma refeream la gradi cu program prelungit!!Al meu merge de la 7 si jum dimineata(il duce taica/su) si vine pe la 16:30 dupa-amiaza,il aduce tot taica-su
Si daca antibioticul se da la 8 ore...e nasol,daca se da la 12 ore mai merge....
Dana
Paul(6)
Ana Maria(2) 
gabibarta spune:
Dana, si a mea e la program prelungit!
Atunci modific: la 7.30 prima lingurita, la 16.30 a doua lingurita (9 ore in loc de 8...) si la 22 a treia lingurita, sau cand se culca copilul. Nu e chiar cum cere in prospect, dar daca altfel nu putem impaca si capra, si varza, ce sa facem? Mai lasam din exactitatea asta inginereasca, nu?![]()
lunna27 spune:
Ai dreptate Gabi,dar de obicei eu il tin acasa sub observatie,cand e racit usor mai merge si el... ![]()
Dana
Paul(6)
Ana Maria(2) 
Ioana81 spune:
La Multi Ani Gabri_andrei; Gabibarta; mihasi Michaela_AR si iepumare
si restul de ingineri si inginere cu nume de Mihail si Gavril (ce deriva). Azi e sarbatoare si eu vroiam sa pun masina de spalat
. Deci azi am doar aerobic
. Da chiar asa m-am apucat de slabit ca nu mai tine gluma. Am pus vreo 8 kile cu alaptatul asta. Acum ma voi chinui un an cred ca sa le dau jos. Offf!
Kati dar bolnaviciosi mai sunteti mama. Si noi dar nu chiar asa.
Osama creste are 7,3 kile, masa nu mai poate sa-l tina in brtae. Aseara ne-au luat si noua curentul pana la 12 noaptea. Nu-ti zic ca am facut frigu ca la noi e centrala
cu curent, si ioc caldura.
Azi am zi de bucatarie. Ma duc sa fac de mancare ca nu mai e nimic si pana vineri cand vine fata cu curatenia si mancarea mai e ceva si sotu vine infometat
. Ma bag la un pilaf misto cu ciuperci si piept de pui. Zau ca nu mai stiu ce sa gatesc! Mai am si urme de ciorba. Deci azi nu murim de foame
. Vad ca e liniste azi. Osama nu ma deranjeaza asa de mult. Vreau sa-i cumpar niste jucarii zanganitoare ca a inceput sa puna mana pe ele si sa se uite dupa zgomot. Eu ii iau masinute si iepuri si ursi si saracu el vrea zanganitoare
. Ce mai mama are si Osama!!!!!
Va parasesc nitel. Ma duc sa mai strang dupa barbat si copil
.
ingineroasele si sa mancati bomboane cu limita. Stiti vorba "o clipa in gura o vesnicie pe fund" Va zic ca e valabila ca nimic nu mai sta pe mine
.
LA MULTI ANI!!!!!! (MIHAELELOR SI GABRIELELOR SI MIHAILOR SI GABRIELILOR)
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
raresionut spune:
LA MULTI ANI !

, tuturor aniversatilor si un gand curat si inaltator, asa cum sunt Sf. Arhangheli Mihail si Gavril!
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
iepumic spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!! dragele mele inginere cu nume de Mihaela si Gabriela si rudelor voastre!!!!! Multa sanatate, in primul rand, si numai realizari si bucurii pe toate planurile va doresc.
Multumesc Ioana pt. urarile pt Iepumare....vineri a ziua lui ![]()
Lunna, iti trimit pe PM, ca nu pot scrie aici...ca ma dau de gol.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.