Ingineri fosti, viitori.....(8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna la inginere!
Iaca apar si eu de printre supe si piureuri de fructe. Acum vine greul.... Anca fa unul doar ca deja nu stiu cum se descurca Kati cu 2. Eu mi-s sfarsita...terminata...in urma cu somnul...si cu distractia .
Anca ce sa zic ... petrecere frumoasa de Revelion.
Noi plecam intre Craciun si Revelion la Poiana Brasov, ca ne-a facut cadou seful lui Cristi cateva zile. Deci credem ca de Revelion stam cu Valdimir acasa. Ah azi e ANDREI ca deh e ziua lui...si ce credeti ca au facut 2 parinti dusi cu pluta? I-am luat un leu (el e zodia leului) dintr-ala imens pe care am dat 3.500.000lei. Nu mai avem loc de leu...dar Vladimir e f incantat .
KAti ma bucur ca inca esti cu tzitzili la inaintare . Noi bagam biberoane non stop. Am 4 dar nu fac fata la cererile lui Vladimir. Toata ziua le sterilizez. Ufff!
Ha legat de munca , m-a sunat un coleg azi ca cica intreaba sefu de mine daca nu m-am plictisit!!!! Auzi tu. Zau ca barbatii astia nu inteleg....Apropo de barbati eu sunt rasculata rau pe faza cu pensiile. Misoginism. Si mai nou de la 1 dec cica femeile care stau in concediu de crestere a copilului 2 ani nu le mai considera vechimea. De parca stau si dorm. Ah ce ma infurie astia.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna fetele!

andreilor!!!
Nu-s scufundata in job, iubita Katik, is in CM , na, bine am inceput-o....din motive de cupilutz bolnavoir...de vinerea trecuta a facut febra maaaare si nu i-o puteam tine in frau, el nu mi-a fost bolnav niciodata, nu racit...asa ca...stres mare...abia luni a dipsarut febra brusc, i-am descoperit 3 molari la apel...si o eruptie...diagnostic roseola infantum, adica cea de-a 6a boala a copilariei. Nimic grav, dar cata vreme n-am stiut ce-i si cum febra era mare...sa te tii suparare. Acum e bine, nu avem voia afara, nu avem voie baie, dar e bine. Azi e ziua lui, fiind si Andrei, asteptam bunicii in vizita la o felie de tort, sa suflam in lumanare, sa cantam muuuuu aniiii si sa dam totoc (sa traduc?), copii nu, ca e contagios si nu vrem sa mai imbolnavim vreun pruncutz. cam asta despre noi...
Anca petrecere faina de sarbatori in Bulgaria...ai asa mare dreptate...eu is cam suparata, ca anul asta vom sta pe la casele noastre de sarbatori, din motive de buget , deh...la anul vom serba in casa noua, asa ca banii au o destinatie exacta

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, nu mai plecam in Bulgaria, plecam la...Viena. S-a sucit sotul meu, a zis ca el vrea sa vada ceva ce n-a mai vazut asa ca plecam ca doi porumbei.

Am o dilema, zau ca nu stiu cum sa gestionez problema. Trebuie sa vin cu idei noi si solutii moderne si sa le propun sefilor mei ca sa se vada ca suntem avantgardisti dar asta intr-un timp foarte scurt. Pana la 31 decembrie se desfasoara o competitie interna de proiecte si as putea sa profit de asta ca sa fac o propunere interesanta pentru un proiect pe care il avem acum insa asta inseamna foarte multa munca si nu stiu daca voi avea timpul si energia necesare tinand cont ca se apropie si Sarbatorile si pregatirile imi vor manca putinul timp. Nu stiu cum sa fac, desi tare as vrea sa particip, pentru ca ar fi o ocazie foarte buna sa ma afirm si l-as scoate si pe seful meu din....kko (nu ca ar aprecia el chestia asta....si nu vraeu sa il intreb ce parere are ca mi-e ca dupa aia nu ma pot tine de proiect si ma fac eu de ras).
Ce ma sfatuiti, dragi inginere?

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Buna fetele!

andreilor!!!
Nu-s scufundata in job, iubita Katik, is in CM , na, bine am inceput-o....din motive de cupilutz bolnavoir...de vinerea trecuta a facut febra maaaare si nu i-o puteam tine in frau, el nu mi-a fost bolnav niciodata, nu racit...asa ca...stres mare...abia luni a dipsarut febra brusc, i-am descoperit 3 molari la apel...si o eruptie...diagnostic roseola infantum, adica cea de-a 6a boala a copilariei. Nimic grav, dar cata vreme n-am stiut ce-i si cum febra era mare...sa te tii suparare. Acum e bine, nu avem voia afara, nu avem voie baie, dar e bine. Azi e ziua lui, fiind si Andrei, asteptam bunicii in vizita la o felie de tort, sa suflam in lumanare, sa cantam muuuuu aniiii si sa dam totoc (sa traduc?), copii nu, ca e contagios si nu vrem sa mai imbolnavim vreun pruncutz. cam asta despre noi...
Anca petrecere faina de sarbatori in Bulgaria...ai asa mare dreptate...eu is cam suparata, ca anul asta vom sta pe la casele noastre de sarbatori, din motive de buget , deh...la anul vom serba in casa noua, asa ca banii au o destinatie exacta

aime si Vladimir

Nu pot sa cred deci si baiatul tau este tot ANDREI VLADIMIR? Eu stiam doar Vladimir. Ce coincidenta domne!!!
Sa nu-mi zici ca il cheama si PAICUsi e leu la zodie?
Oricum sa-ti traiasca!

Anca eu zic sa nu te stresezi. Mai lasa-l pe sef in kk!

nunta burtik Andrei Vladimir
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ioana, al meu e Vladimir Andrei , erai prea ocupata dupa nastere cand ti-am mai zis si e scorpion, mey. Stiu ca tu ii spuneai andrei, initial. Al meu de ieri de cand i-am zis ca e ziua lui azi, o tine numai in "Andei", la intrebarea cum te cheama..apoi adauga un Daduuuutz lung (adica Vladutz). Multumesc la fel si voua!

Anca, desi e o chestie atractiva, experienta mea de inginer (de numa vreo 11 ani) imi spune ca nu merita, ptr ca in okii sefului vei fi mereu "aiacaremuncesteoricandsioricat", asa ca doar daca o faci ptr orgoliul tau si ptr ceva in plus finaciar, altfel ...da is curioasa ce parere au si fetele.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Aime, multa sanatate!!!
Iepumic, sper sa va simtiti bine in Viena!
Noi maine suntem liberi!!! Insa si copiii... o sa-mi manance si urechile in w.e.

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Uite cum eram eu ocupata de nu am sesizat ca si al tau e Andrei. Iertare! Ce scump tb sa fie Daduuuuutz . De abia astept sa creasca si Osama al meu scump.

nunta burtik Andrei Vladimir
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Intru si eu pe fuga, ca deja a trecut de mult ora de nani.
Ioana, ce faci mami, masaj ? Am citit ca-i dai piureure de banane, nu este devreme, eu stiu ca in nici un caz nu se da de la 4 luni. Cauta si tu pe net info, dar eu asa tin minte ca a avut voie banana mai tarziu, chiar la 8 luni parca as fi putut sa-i dau, dar fiind grasuta cred ca-i dadeam 1 data pe saptamana.
Anca, sper sa va distrati bine de Craciun. Viena este o destinatie de vis dar stiu ca este scumpa, chiar am discutat cu doi prieteni.

La mine luna noiembrie a fost super aglomerata. Si dupa atata stres am cazut bolnava. De 1 saptamana ma doare urechea groznic, am ganglionii la gat umflatzi si ma dor gingiile, am impresia ca-mi iese o masea de minte. Deci toata partea dreapta a fetei este in greva, de abia am putut sa ma hranesc. Cica ma tratez singura, la doctor nu am ajuns ca nu stiam la care sa merg la dentist sau la ORL, nu mai zic de programare, timp si bani.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare inginerele! era sa nu va mai gasesc!

gata cafeaua!

aime, cum va simtiti? v-a mai trecut? multa sanatate va dorim!

ioana, faza cu sterilizatul o cunosc f. bine de la krisztina, acum o duc regeste cu tzitzi e super comod. cit despre pireuri, asta este. numai socru-miu ma intreaba ce ii mai dau la robi sa manince. i-am spus odata ca i-am dat un gratar cu mujdei. io banana i-am dat de la 3 luni jumate, cu brinza calcica. tare i-a placut.

otilia, multa sanatate! la dr. ai reusit sa ajungi? ce a spus?

anca, cit despre dilema ta: tu cum "simti" ca ar trebui sa faci? dupa parerea mea ar trebui sa faci cum iti vine tie mai bine, nu la sef. daca crezi ca te ajuta mai departe si ai puterea s-o faci, fa-o, sa nu ai regrete dupa! multa bafta!(sa ne spui ce ai hotarit!).

gabi, uite, mi-a trecut destul de usor raceala, n-am luat decit oscilococcinum si beladonna si a fost super bine. bb robert n-a luat-o inca de la noi, sper sa nici nu o ia dar cu atitea viroze in jur nu m-as mira sa mai incepem o tura. ce fain ca mergeti la piscina!

slaba miscare pe la chimiste!

va pupez pe toate, va doresc sa aveti o saptamina usoara!
sa nu uitati sa va curatati cizmele si sa le puneti in geam!!!! poate gasiti ceva in ele miine dimineata!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Scuze fetelor de absenta si multumesc mult de sfaturi.
"Dilema" mea s-a rezolvat de la sine deoarece, desi seful a fost incantat de idee si mi-a dat unda verde, cei de la departamentul care organizeaza competitia au zis ca nu se potriveste genul de proiect pe care vreau sa il fac eu (nu stiu ce-o fi in capul lor, ca seful cel mare exact asta vrea). Asa ca eu nu ma mai stresez, imi vad de treba mea, si asa destula, dar macar seful meu direct a vazut ca am initiativa si ambitie ceea ce conteaza, pentru ca este un tip destul de corect si apreciaza oamenii razbatareti (bine...pana la aprecierea financiara e cale lunga).

Sa va aduca Mos Nicolae tot ce va doriti, voua si celor dragi, mari si mici, dar, mai ales, sa va aduca multa sanatate.

P.S. Culmea este ca Viena este mai ieftina decat Romania, cel putin la capitolul cazare si masa de Revelion. Inca nu-mi vine sa cred.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput