fabrica mobila Tg. Mures
Ma poate ajuta cineva cu o informatie?
Caut o fabrica de mobila din Tg. Mures ,nu am alte date in afara faptului ca o prietena a comandat cu 6 ani in urma mobila din lemn masiv de la ei (nu am cum sa mai iau legatura cu respectiva prietena).
Ma intereseaza cam cat costa un dormitor clasic din lemn de nuc sau stejar????
Raspunsuri
adimercedes spune:
quote:
Initial creeata de dana_popescu
Caut o fabrica de mobila din Tg. Mures ,nu am alte date in afara faptului ca o prietena a comandat cu 6 ani in urma mobila din lemn masiv de la ei (nu am cum sa mai iau legatura cu respectiva prietena).
dana popescu
dana popescu
MobExpert sunt cei mai cunoscuti la Mures: http://www.mobexpert.ro/ Dar din cate am inteles sunt acum tot felul de firme mai mici care fac mobila. Daca zici ca e de lemn masiv si acum 6 ani, poate ca e de la MobExpert. Incearca la ei.
Succes.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
gabi_j spune:
Uita-te si pe www.mobex.ro . stiu ca lucreaza pt export, dar poate au si ceva magazin de desfacere.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
micutza spune:
Buna dimineatza!
Ma grabesc sa postez .. fiind targumureseanca din "mosi stramosi" , dupa cunostintele mele.. fabrica de mobila din Tg-Mures care produce mobila din lemn masiv este "Mobex" Tg Mures . Am vazut ca au si site, http://www.mobex.ro/ , unde au si catalog de produse si optiune de contact. Daca esti din Bucuresti gasesti si o adresa unde poti comanda produsele lor.
pupici, micutza
lulu77 spune:
Fabrica de mobila de la Tg. Mures este al celor care au si magazinele Mobexpert din toata tara .
Tot mobilierul din lemn masiv il gasesti expus in magazinele Mobexpert .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
dana_popescu spune:
Va multumesc din suflet, este exact ce cautam.
acum sa vad cum fac cu transportul pana in Italia , facem un calcul sa vedem cu iese mai bine
ankalaura spune:
Mobex n-are nici o legatura cu Mobexpert, sa fie clar.
Dana, daca ai posibilitatea sa ii contactezi, vezi ca lucreaza foarte mult pentru export. Poate iti indica vreun partener din Italia, si te duci direct acolo. Altfel, sa cumperi de aici si sa transporti in Italia ca persoana fizica, e tare complicat si mai ales foarte costisitor. Nici mobila lor nu este ieftina deloc.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
ileana spune:
quote:
Initial creeata de dana_popescu
dana popescu
dana popescu
Cred ca vorbesti despre Mobex Tg Mures.
Acum, este chiar intr-un proces de revenire.
Au si magazin de prezentare in Bucuresti!